За съжаление, по всичко изглежда, че тази година и Коледа няма да е „нормална“. Така ни се искаше по това време вече всичко да е наред и предстоящите коледни и новогодишни празници окончателно да изтрият спомена за тази наистина ужасна 2020 г., но уви нищо подобно не се очертава. Слава богу, поне ще ни остане възможността да гледаме задължителните коледни филми със семействата в домашни условия, само дето, напълно в тон с турбулентните времена, и те няма да са съвсем „нормални“.

Какво имаме предвид? Представяме на вниманието ви „Fatman“, в който еднакво обичаният и ненавиждан Мел Гибсън влиза в ролята на „добродушния дебелак“. Лошо няма, ще кажете, но задръжте докато чуете историята: за да спаси западащия си бизнес и влиянието си, Крис Крингъл (Гибсън), още известен като Дядо Коледа, е принуден да сключи споразумение с американската армия. И без това тежкото положение на Крис се отежнява допълнително, когато по петите му тръгва изкусен убиец (Уолтън Гогинс), нает от 12-годишно момче, което е бясно, че за Коледа е получило бучка въглища.

Ако и това не ви е достатъчно, вижте трейлъра.

I’ve come for your head, fat man!

Разбира се, това не е нито първият, нито най-скандалният филм за Дядо Коледа, който сме гледали (веднага се сещаме за „Rare Export“), просто е първият голям за сезона (обикновено по това време на годината вече са стартирали „ранните коледни предложения“) и фактът, че е нестандартен се върза с „ненормалната“ ситуация. По същество, „Fatman“ не ни изглежда като нещо супер специално, нито пък ни е кой знае колко забавен, но все пак обичаме подобни закачки, харесваме и Гибсън, и Гогинс и с удоволствие бихме гледали филма някоя мързелива неработна сутрин, докато се излежаваме в леглото.

Вижте и един постер.

fatman-poster-20201008

Режисьори и сценаристи на „Fatman“ са Иън и Есом Нелмс („Small Town Crime“), а в ролите са Мел Гибсън, Уолтън Гогинс, Шон Бенсън, Мариан Жан-Батист, Ченс Хърстфийлд и др.

Премиерата на филмa е на 13 ноември в избрани киносалони и на 17 ноември по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *