Рики Секон е Осама бин Ладен

Почти половин година след като беше потвърден актьорският екип на Катрин Бигълоу за „Zero Dark Thirty” – вече озаглавения нейн проект, свързан с Бин Ладен, се появи и инфо, че предстои да се срещним с образа на терориста… от плът и кръв. Малко известният британски актьор Рики Секон се е сдобил с шанса (или проклятието?) да изиграе шефа на Ал Кайда.

Според слуховете актьорът вече е приключил с ангажимента си по филма в Близкия Изток, но преди това е направил „сериозно проучване на прототипа на образа”, а също така е свалил известно количество килограми, за да докара по-достоверна визия. Информацията за съществуването на подобна роля се появява чак сега може би защото всички са много чувствителни и не е нужно да се предизвиква излишно общественото мнение. Питан за ролята си, британският актьор отвръща неизменно, че участва във филма, но не може да говори за това и е подписал много, ама много сериозен договор за неразкриване на никакви подробности!

Продукцията на „Zero Dark Thirty” се отправя към Лондон и се очаква да бъде готова за премиерата си на 19 декември с внушителен състав от актьори, сред които американците Крис Прат, Кайл Чандлър, Джесика Частейн, Дженифър Ел, Франк Грило, Харолд Пирино-син, Марк Дуплас, австралийците Джоуел и Наш Еджъртън, Джейсън Кларк и Калан Мълви, британците Марк Стронг и Скот Адкинс, Фарес Фарес от Швеция и венецуелецът Едгар Рамирез.

И сега кажете, че не разчита на сигурно екс-госпожа Камерън – тълпа добри актьори, позната територия, деликатна тематика, която ще бъде и гледана под лупа, и прегърната моментално от „доайените” на Американската киноакадемия, и с тази премиерна дата… абе, всичко е градира от „преднамерено” към „тенденциозно” и дори да се опита някой да намесва „случайността” – всички ще го изгледат с насмешка. Дано да има защо да гледаме филма – пожелаваме си го най-искрено. И на Катрин – също!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Според мен тази пача трябва да се самообеси или изчезне безследно (и то не само от света на киното). Колкото и да харесвам Strange Days, повърнята The Hurt Locker ми дойде в повече по всички параграфи.

  2. Нека бе, нека се излага. Продуцентите и и тя явно си мислят, че… ами всъщност не знам какво си мислят, май просто Бигълоу е на щат към департамента по пропагандата на Хилари и си има норма за покриване. Но не разбирам как актьори като Стронг, Рмирес и Частейн(страхотна е 🙂 ), се навиват да се излагат в подобно пропагадно лайно.
    И не, не приемма обяснението, че щом се снимат при Уве Бол, могат и тук. Ами не, не е същото. Бол прави безобидни простотии, а тук си говорим за явна пропаганда. Вярно не сме го гледали, но някой има ли съмнения, какво ще видим?!?

  3. Ами, когато последният ти филм е спечелил един тон награди, включително и Оскар, защо някой би отказал да участва във филма ти?
    Аз самият не съм най-големият фен на „Войната е опиат“ – най-вече заради „политическата му победа“ над „Аватар“, но ми се струва, че не е чак толкова лош, колкото го изкарвате. 🙂