Само година след дебюта на първата пълнометражна анимационна версия на емблематичното „Семейство Адамс“, ние напълно сме забравили, че имаше такъв филм, което според нас е доста показателно за качествата му. Но предвид, че той имаше успех в боксофиса (при бюджет от 24 млн. долара направи приходи от над 200 млн.), не е изненада, че от MGM набързо са задвижили продължение.

Все още няма никаква информация относно сюжета на „Семейство Адамс 2“, но един от режисьорите на първия филм Грег Тиърнън, който се завръща начело на проекта, този път в компанията на Лора Брусо и Кевин Павлович, обещава, че новото приключение на Семейството ще бъде „точно толкова смешно, колкото оригинала“. Поне не се е изхвърли да каже, че ще е два пъти по-забавен.

Освен Тиърнън в „Семейство Адамс 2“ се завръща и звездният актьорски състав, който даде гласовете си на създадените от Чарлс Адамс иконични образи, в това число Оскар Айзък, Чарлийз Терън, Клои Грейс Морец, Ник Крол, Бет Мидлър и Снууп Дог. Към тях се присъединяват Бил Хейдър и Хавон „Уоана“ Уолтън, който поема ролята на Пъгсли от Фин Улфхард.

Вижте краткия тийзър, анонсиращ филма.

Безизразното „A sequel. How original“ на Уенсди, което по принцип е напълно в тон с образа ѝ, e ужасно клише, прикрито под уж готин метакоментар, разкриващ, че авторите на „Семейство Адамс 2“, видите ли, са наясно с причините за съществуването на това продължение. Точно на това ниво бяха и „шегиците“ в първия филм, който залагаше на сигурно и не успя да предложи абсолютно нищо оригинално или провокативно, което достойно да се реди до създаденото от Чарлс Адамс преди толкова години.

Единственото, което ни допадна в горния тийзър, е колко зловещо звучи това, че следващия Хелоуин се завръщаме към НЕнормалното. Всъщност, надяваме се да е обратното. Семейство Адамс винаги са били странни, но въпреки това ценностите им ги правят най-нормалните от всички (което е и основната идея, стояща зад създаването им), така че, да, нека светът да се върне към това нормално, молим!

В добавка вижте и два постера.

addams_family_two-poster-1-20201009 addams_family_two-poster-2-20201009

Премиерата на „Семейство Адамс 2“ („Addams Family 2“) се очаква на Хелоуин през 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *