Традициите са, за да се спазват. Колкото и да се радваме на подготвяната от Пол У. С. Андерсън едноименна екранизация на изключително популярната серия от видеоигри „Monster Hunter“, всекидневното оцеляване, което наричаме живот, ни налага други приоритети и в резултат (макар и с малко) отново закъсняхме с отразяването на новости около филма. Този път с очаквания първи трейлър, който дебютира (в два варианта) вчера следобед и който може да видите по-долу.

Спокойно, няма да ви занимаваме допълнително със себе си, нито пък с някакви допълнителни философствания за проекта (дето се вика, всичко е ясно), само ще припомним, че в центъра на историята на „Monster Hunter“ е лейтенант Артемис (Мила Йовович), която заедно с предвождания от нея военен екип на ООН попада в портал, който ги транспортира до друго измерение, населено с гигантски чудовища. Там те срещат Ловеца (Тони Джа) – един от многото местни воини, които ловят чудовища, който им помага да оцелеят в този свят, докато се бият с чудовищата и търсят начин да се върнат у дома.

Вижте двата варианта на трейлъра.

Чуд-но! С всяка следваща реклама „Monster Hunter“ ни става все по-любим и по-любим. Очаквахме пълен трейлър, за да видим какво ще е нивото на мозъчна травма, която ще причинява филмът, и с радост отбелязваме, че очакванията ни се потвърждават – ако човек не внимава, последиците могат да са фатални. Точно в този момент обаче, това е нещо, което ще ни вкара в кината – тотално малоумие, с гигантски чудовища, покрай което да забравим за грижите. Пол У. С. Андерсън за Президент!

Допълнителен плюс ни е, че ще имаме възможността да дразним кино-снобите (нещо, което обожаваме да правим), които не биха могли да оценят удоволствието от гледането на подобни брадви, дори и животът им да зависи от това. Нямаме търпение!

Шегата и троленето настрана, надяваме се „Monster Hunter“ все пак да има качества поне на „guilty pleasure“, защото засега не смятаме, че нивото му ще се доближава до това на чудесния „Смъртоносен хоризонт“, че дори и на първия „Заразно зло“. Вижте и два постера.

monster_hunter_ver4_xlg monster_hunter_ver3_xlg

Режисьор и сценарист на „Monster Hunter“ е Пол У. С. Андерсън („Смъртоносен хоризонт”, „Пришълецът срещу Хищникът“, „Заразно зло”, „Death Race”). В ролите са Мила Йовович, Тони Джа, Клифърд „T.I.“ Харис джуниър, Диего Бонета, Меган Гууд, Рон Пърлман, Джош Хелма и др.

Премиерата (засега) е предвидена за декември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Прекрасна лоботомия насред пандемия! Ироничното е, че всички се надяваха Нолан да спаси годината от финансов провал, но като гледам тая брадва може да направи повече пари от него. Иначе изглежда супер, но трябва да правят опция да изключваш диалога в трейлърите на такива филми, че е нетърпим 😀

  2. Нямам против клишираните актьори, например не си представям Хю Грант да тича с калашник, нито Скалата в романтична комедия. От Брус Уилис и Джерард Бътлър очаквам не по-малко от спасяването на света.
    Ама кака Мила, от „Петия елемент“ насам ( където игра малоумно, но секси) си е в една роля, без значение от филма ѝ…..а горката остарява, вече не е и толкова секси.

  3. Какво против първия Заразно зло имате? Интересно ми е мнението на Операцията за филмовата поредица. 🙂

  4. Хоризонта е убийствен филм и еднственото запомнящо се творение на тоз посредственик. Иначе това като гледам е поредната типична за него безмозъчна лоботомия, но поне изглежда визуално на доста сносно ниво, личи че е правено с доста пара. Става като за пуканкова свръхдоза в голяма зала.

  5. Нямам съвършено никаква идея какво точно е това, но щом е в жанра фантазна измишльотина и е с кака Мила в главна роля – не е за изпускане.