„Та-да-тааа … та-да-тааа …“

Време е да влезем във форма, да се поизпотим и да се подготвим за трети рунд с „Крийд“ („Creed“) – спиноф-а на култовата поредица за „Роки“ със Силвестър Сталоун. След като „Крийд 2“ излезе през 2018 година и получи не само добри отзиви от критици и фенове, но и направи добър боксофис, веднага започнаха разговори и спекулации за „Крийд 3“. В продължение на две години нямаше никакви кой-знае-какви новости около проекта, освен че Майкъл Б. Джордан многократно завяваше желание да се завърне като Адонис Крийд.

Очевидно Джордан ще сложи боксовите ръкавици отново, завръщайки се в титулната роля, но освен това има сериозен шанс да седне и на режисьорското столче за първи път в кариерата си. Новината за това идва благодарение на Deadline, който разкриват информацията съвсем между другото, в статия за евентуалната продажба на „Смъртта може да почака“ на някоя от големите стрийминг платформи. Става ясно, че макар и да не е сигурно, името на Майкъл Б. Джордан се обмисля сериозно за режисурата на „Крийд 3“.

Това, което е потвърдено като информация е, че Зак Бейлин е нает да напише сценария, а на този етап, освен Джордан, единственият друг актьор, който присъства официално в кредитите на филма в IMDb, е Филиша Рашад. Няма индикации дали Силвестър Сталоун или Теса Томпсън ще се завърнат, но бихме се обзаложили на 50 лицеви опори (това за нас е сериозен залог), че ще се появят.

Нямаме нищо против Майкъл Б. Джордан да се пробва като режисьор точно в „Крийд 3“ и ще продължим да следим развитието на проекта и да ви държим в течение на новините около него.

creed-20201025

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *