От доста години вече името на Адам Драйвър действа като червена лампичка „внимание“, дори и за най-разсеяните почитатели на киното. През годините актьорът доказа, че с постоянство и талант може да се извоюва супер-достойно място сред най-търсените колеги в този бранш. И всеки режисьор би се радвал да го включи в екипа си, особено след огромния опит, натрупан в реализирани творчески проекти с… буквално (почти) всички най-добри режисьори, които продължават да работят в последните десетина години.

Само през 2019 Драйвър промени представите за драматична роля и беше номиниран за „Оскар“ в „Семейна история“ на стария си приятел Ноа Баумбах, включи се достойно в „The Report“, където му партнираше Анет Бенинг, влезе отново (за последно?) в ролята на Кайло Рен и междувременно беше „вербуван“ от Ридли Скот за „The Last Duel“ и за „Gucci“ – както е видно, не може да се оплаче от липса на ангажименти.

В плановете на мистър Адам Драйвър за бъдещи проекти се появи наскоро и нов трилър, озаглавен „65“. Според Deadline това ще бъде проект на Sony, като негов продуцент ще е Сам Рейми, а сценаристи и режисьори ще бъдат Скот Бек и Брайън Уудс, познати като автори на сценария на хитовия хорър „Нито звук“ („A Quiet Place“). Никой не би се наел да споделя сюжетни подробности на толкова ранен етап от развитието на бъдещ високобюджетен проект, но след като Рейми е замесен, може да залагаме почти на сигурно, че ще става дума за нещо свръхестествено.

Всъщност най-важният въпрос е кога точно „65“ ще влезе в работна фаза – все пак Драйвър има да завършва „The Last Duel“, „Gucci“, а също и (евентуално) „Yankee Comandante“ на Джеф Никълс. Не е нужно изрично да подчертаваме как съвсем непринудено, но абсолютно задължително ще прибавим още едно заглавие към списъка на очакваните проекти, за които ще се ослушваме за новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *