Не можем да си представим, че в момента има актьор, който би отказал покана на сър Ридли Скот за включване в негов проект – какъвто и да е той. В момента Скот завършва „The Last Duel“, но междувременно (с характерната за него неизчерпаема енергия) усилено работи по следващия си проект и вече оформя актьорския екип на „Gucci“. Коментирали сме преди известно време, че едно от попълненията в бъдещия биографичен филм, посветен на фамилията Гучи, е екстравагантната Лейди Гага, позната и като доста талантливата актриса Стефани Германота, но най-новата информация по темата е впечатляваща.

Според Deadline, Скот и продуцентите от MGM в момента са в преговори за ангажирането на: Адам Драйвър (с когото Ридли работи по „The Last Duel“ – и очевидно е доволен от видяното, пък и Драйвър си е прекрасно момче!), Джаред Лето, Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Джак Хюстън и Рийв Карни (известен американски певец, който има опит най-вече на сцена и в телевизионната продукция „Penny Dreadful“ – в ролята на Дориан Грей). Наистина няма – просто няма такъв актьорски екип! Ако всички се съгласят да се включат в историята, плюс Лейди Гага, „Gucci“ ще се окаже един от най-очакваните филми, докато не излезе на екран.

Ролята на Стефани Германота е на Патриция Реджиани, изпратена зад решетките през 1999 година за убийството през 1995 година на съпруга си Маурицио Гучи, внук на основателя на модната къща. Сюжетът е разработен по книгата на Сара Гей Фордън „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, като предишните версии на сценария (когато филмът щеше да бъде режисиран от Уон Кар-уай), са дело на Андреа Берлоф („World Trade Center”) и Чарлз Рандолф („The Big Short”). Очакваме да разберем дали за момента ще се работи по сценарий на Роберто Бентивеня; продуценти са Меган Елисън и Скот Фрий от Annapurna Pictures. На всички ни е ясно, че абсолютно няма никакво значение кой от споменатите по-горе актьори коя точно роля ще вземе – всичките бихме ги гледали във всичко, което замисли – и реализира Ридли Скот!

Все още няма яснота кога започват снимките на „Gucci“. Но ние ще си чакаме търпеливо и изпълнени с благодарност, че творец като сър Ридли Скот продължава да създава филми.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *