Една мощна китайска компания Huanxi Media Group се е ангажирала да продуцира оригиналната драматична поредица от 18 епизода, за която споменахме преди няколко месеца и чиито основен „двигател” е любимият ни Уон Кар-уай. Работата по проекта не се предвижда да започне преди началото на следващата година, но междувременно стана ясно, че режисьорът има намерение да се захване с нов пълнометражен филм, посветен на фамилията Гучи.

Преди години се говореше, че Ридли Скот ще се заеме с „Gucci”, като за главните роли се спрягаха Анджелина Джоли и Леонадро ДиКаприо, а също евентуално и Пенелопе Круз; в момента слуховете мълвят „Марго Роби”. Историята се върти около прочутата италианска фамилия и проследява Патриция Реджиани, която е изпратена зад решетките през 1999 година за убийството на съпруга си Маурицио Гучи, внук на основателя на модната къща. Предишните версии на сценария са дело на Андреа Берлоф („World Trade Center”) и Чарлз Рандолф („The Big Short”), но при положение, че проектът се поема от нов режисьор, със сигурност продуцентите от „Annapurna Pictures” Меган Елисън и Скот Фрий ще ангажират следващ сценарист, който да подготви материята в подходящ вид за майстора Уон Кар-уай.

Интересна подробност – дизайнерът-режисьор Том Форд (чиито филм „Nocturnal Animals” е едно от събитията на 2016) всъщност би могъл да участва в тази история, защото точно около времето на убийството е ангажиран със създаването на модна линия за Gucci и той изправя на крака компанията… В каквато и насока да потегли проекта, ние очакваме с нетърпение новини около него, особено след като е замесен Уон Кар-уай.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *