Има филми и трейлъри, които изглеждат толкова нелепо (и тук нямаме предвид заглавията, които представяме в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата“), че просто няма как да не отразим – един вид да споделим травмата (покрай което да излеем малко здравословен хейт) или пък просто да се позабавляваме заедно. Точно в тази категория попада „Rogue“ на М. Дж. Басет („Solomon Kane”, „Silent Hill: Revelation”).

Заглавието на самата ни новина би трябвало да казва всичко, което ви е необходимо да знаете за филма, и за това, което ще видите в рекламата, но все пак има още елементи, които придават допълнителна нелепост на нещата – например фактът, че Меган Фокс е в ролята на командир на група военни наемници. Точно така, раздава го badass „кораво копеле“ и е по-малко правдоподобна дори и от Денис Ричардс като ядрен физик в „Само един свят не стига“. С това не казваме, че красива жена не може да бъде нито едно от двете неща (далеч сме от подобна мисъл), просто на тях не можем да им повярваме и за секунда.

Подробности за сюжета на „Rogue“ няма да ви даваме, защото няма никакъв смисъл да си губим времето. Трейлърът е достатъчно красноречив в това (а и във всяко друго) отношение. Вижте.

Какво да кажем? Пълна нелепица. Бихме гледали „Rogue“ събрани на по питие с приятели в домашни условия и сме сигурни, че преживяването ще е страхотно. И това е. Нищо друго. По никакъв начин не бихме могли да очакваме някакви качества от този филм. И между другото, всички знаем за неприятните моменти в работата на Меган Фокс с Майкъл Бей и човек спокойно може да каже, че поне с транс режисьорката М. Дж. Басет тя не би трябвало да има подобни проблеми, но няма как да не ни направи впечатление, че при все по-… „мъжествената“ роля, Фокс отново изглежда силно сексуализирана, а цялостната визия на филма е напълно в стила на Бей. Даже се учудваме, че не той е режисьорът.

Вижте и плаката, който, сигурни сме, ще лепне идеално в кабини на тирове и гаражи на монтьори (без да обиждаме никого).

плакат

Режисьор на „Rogue“ е М. Дж. Басет („Solomon Kane”, „Silent Hill: Revelation”), която е и сценарист наравно с Изабела Басет. В ролите са Меган Фокс, Филип Уинчестър, Джесика Сътън, Кали Тейлър, Брандън Оурет, Адам Дийкън, Сисанда Хенна и др.

Премиерата на филма е на 28 август On Demand, а от 1 септември ще дебютира на Blu-ray и DVD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Не знам защо, през цялото време в съзнанието ми изникваше Уесли Снайпс, от един, от стожерите в жанра, се превърна в директно за двд актьор, на който дори трейлърите са му силно нетърпими

  2. Female версията на Брус Уилис от Tears of the sun среща Нала от Lion king. Ебати брадвата.

  3. Това трябваше да е част от рубриката WTF трейлър на седмицата 😀

    1. Хаха, хич не го заслужава даже :Д Има „по-стойностни“ заглавия, както ще се види тази и следващата седмица 🙂 Този е повече за нещо от сорта на „MEH трейлър на седмицата“ :Д

  4. Отсега го виждам в Топ 10 на Замунда, когато излезе…и всички ще си го изтеглим, разбира се…