Животът може да бъде толкова несправедлив към някои кинотворци. Те работят с месеци, дори години, над проекта на живота си, но накрая идва лош костюмиран представител на студиото и започва да реже с огромната ножица. Умърлушеният и съкрушен режисьор не може да направи нищо друго освен да гледа как детето му бива зверски осакатено. Светът вижда една коренно различна версия, която няма нищо общо с първоначалната идея и визия.

Очевидно Брад Туиг, който е познат на хорър общността с участието си в антологии като „Grindsploitation” и „Frames of Fear”, е решил, че не може само режисьори като Зак Снайдер и Дейвид Ейър да получават своите желани версии. Време е и той да покаже на света как точно е искал пълнометражният му дебют от 2015 година „Milfs vs. Zombies” да изглежда. Най-добре сами да видите какво ви очаква:

Както става ясно и от самата реклама, няма да видим просто обикновена режисьорската версия на филма, а и цялостно подобрена такава. Зрителите ще получат чисто нов саундтрак от Мат Кенън, невиждани досега кадри и различен монтаж, подобрена цветова гама, ексклузивни за това издание специални екстри и още бонуси.

Ето за какво ще се разказва в „Milfs vs. Zombies”:

Група майки са навън и празнуват отсъствието на своите мъже и деца. Подготвени за дълга вечер из местните заведения, те много бързо ще трябва да променят плановете си. Партито се превръща в борба за оцеляване щом група гладни зомбита нападат малкия им град. Могат ли техният сексапил и умения да надделеят над изгладнелите мъртви?

Вижте и официалния плакат на филма:

milfs-poster-20200605

Milfs vs. Zombies” е режисиран от Брад Туиг по сценарий на Лесли Монк и Хуан Санчез. В ролите на четирите борещи се за живота си майки са Андреа Мари, Росана Нелсън, Джени Джанети и Бранди Пийпълс.

Премиерата на тази нова подобрена режисьорска версия е насрочена за по-късно през месеца.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. (ставам на крака и пляскам от екстаз в продължение на 10 минути)