М. Найт Шамалан не е от най-последователните автори – имаше години, в които създаваше хитове, имаше и време, в което правеше сериозни глупости. „На парчета“ и „Стъкления“ бяха добри акценти върху колективната, (не)осъзната лудост, по Apple TV+ може да се види мини-сериалът „Servant“, а в близко бъдеще предстоят още два обявени проекта, по които той се труди.

Единият е тайнствена романтична история, чието заглавие е „Labor of Love“ и ще разказва за вдовец, който започва пешеходно пътешествие в памет на любовта към съпругата си. Другият е неозаглавен проект на Universal, в който според Variety вероятно ще участват Елиза Сканлън („Sharp Objects“, „Little Women“), любимката ни Томасин Макензи („Leave No Trace“, „Jojo Rabbit“), Арън Пиер („The Underground Railroad“), Алекс Улф („Hereditary“) и Вики Крипс („Phantom Thread“). Пишем „вероятно“, защото с актьорите се водят преговори. Сценарист, режисьор и продуцент ще бъде М. Найт Шамалан.

scanlen-mckenzie-wolff-krieps

Дори и без да сме наясно какъв ще е сюжетът на бъдещия филм, с такъв актьорски екип могат да се „завихрят“ всякакви истории – от любовен петоъгълник до мистериозен, а защо не и убийствен „слашър“?! На всички е ясно, че в несигурната обстановка за цялостната филмова индустрия, филмовите проекти на всякакъв етап от развитието им, независимо дали са на ниво сценарий или пред премиера, остават за известно време с неопределено бъдеще.

Ще очакваме новини за новите Шамаланови авантюри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *