Не се притеснявайте, светът постепенно се връща към познатите параметри ВС (before corona) и се надяваме (сравнително) скоро в ежедневието ни да започнат да се появяват новини за възобновени снимачни периоди и премиери на нови филми. С появата на трейлър в мрежата, такава заявка дава най-новият екшън-трилър с участието на Ръсел КроуUnhinged“. Завръзката изглежда като нещо съвсем естествено, с което се сблъскваме ежедневно – задминаване на светофар и опит за изискване на извинение. И… след това нещата ескалират в неподозирани размери.

Откачено, нали? Съвсем в синхрон със заглавието на филма. Оказва се, че точно тази история ще бъде първата, която ще се срещне с публиката в киносалоните на Щатите след затварянето им през март. За „пресъздаване“ на гнева в супер-сериозен мащаб, в актьорския екип на „Unhinged“ се включват още Карън Писториъс (в ролята на преследваната майка), Гейбриъл Бейтман, Джими Симпсън, Остин П. Макензи и др. Сценарист на филма е Карл Елсуърт, а режисьор е Дерик Борте, в чиято филмография са „American Dreamer“, „London Town“, както и дебютът му от 2010 година „The Joneses“.

Добър ход на творческия екип зад този проект е да ангажират мистър Кроу за главната роля на „лошия“ във филма – първо, той поставя трилъра на голям екран (без него щеше да е за VOD-употреба) и второ, всички знаем колко добър актьор е и как безрезервно се впуска да пресъздава образи. Дори само заради завихрянето около неговата поява си струва да се хвърли око на този независим филм.

Премиерата се очаква на 1 юли 2020, а ангажимент за разпространението има една нова дистрибуторска компания Solstice Studios. Очевидно са готови да поемат сериозен риск – да видим дали си струва…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда интересно, но май само ще излезе, че е лоша версия на Пропадане с Майкъл Дъглас и великия Робърт Дювал….

  2. Не знам защо “лош” е в кавички – Кроу си има вид на завършен злодей 😄