Мда-да-да! До момента подозирахме – сега сме сигурни, да живеят обединените сили на Стив Карел и Netflix! Очевидно не всяка от „брилянтните“ идеи на морковената глава, която се води президент на Щатите, е подходяща за трансформиране в комедиен сериал, но поне „Space Force“ вече е налице.

Подета от Грег Даниелс и Карел, темата за новата „разходка“ на американските тренирани момчета до Луната вече си има тийзър-трейлър (досега бяхме виждали единствено снимки) и генерира допълнително нетърпение за среща с чаровно-шантавите персонажи.

Супер чудесно е да продължим наблюдението върху един от подценяваните, но супер-талантливи актьори на нашето съвремие – Стив Карел. В сюжета на „Space Force“ той влиза в ролята на генерал Марк Нейрд, който е сложен (леко против волята му) за главнокомандващ на най-новото, космическо военно подразделение. Заедно с група учени са се усамотили в далечна база в Колорадо, като целта им е да качат Съединените щати обратно на Луната и да постигнат тотално преимущество над всички в космическата надпревара. Тази поредица е нов вид комедия-на-работното-място (ала „The Office“), където залозите са чак до небесата, а амбициите – дори още по-високи.

Сериозният актьорски екип включва великия Джон Малкович, Диана Силвърс, Тоуни Нюсъм, Бен Шварц, Лиса Кудроу, Джими О. Янг, Ноа Емерих, Алекс Спароу, Дон Лейк и др.

Премиерата на „Space Force“ е на 29 май 2020 по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *