Вече сме виждали както неофициални, така и официални снимки на Даниъл Крейг като Бонд в новия 23-и филм от поредицата, озаглавен „Skyfall”, а сега е ред да хвърлим едно око и към героя на Хавиер Бардем, който, както знаете, е главният злодей във филма.

На снимките виждаме Силва (досега безименния герой на Бардем), облечен в полицейска униформа, но от Daily Mail, които представиха снимките, ни уверяват, че той съвсем няма да спасява света, а точно обратното – ще отприщи разрушения и хаос.

Skyfall - Хавиер Бардем

Skyfall - Хавиер Бардем

Skyfall - Хавиер Бардем

Skyfall - Хавиер Бардем

Освен снимките на Бардем, от Daily Mail представиха и още няколко на г-н Бонд. Вижте ги и тях.

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Даниъл Крейг

Лоялността на Бонд към М е поставена на изпитание, когато се оказва, че нейното минало заплашва настоящето. С попадането на МИ6 под прицел, 007 трябва да намери и унищожи заплахата, без значение каква ще е цената.

Режисьор на „Skyfall” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера на филма е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Учудих се, като видях, че Бардем ще играе в тази поп поредица, но щом ще режисира Сам Мендес, мисля, че ни очаква най-добрият Бонд до момента 🙂

  2. @heinrich
    По добре така, отколкото да разказват филма. 🙂

    @data
    Има предпоставки! 🙂

    А Бардем няма ли най накрая да изиграе някой с нормална коса? 🙂