С огромно възхищение следим Никол Кидман и работата ѝ в различни поредици. Паралелно с изключителните роли, които с лекота създава на голям екран („Бомба със закъснител“, чакаме я в „The Northman“ на Робърт Егърс и „Prom“ на Райън Мърфи), след успеха на „Big Little Lies“, тя се зае с „The Undoing“ на Сузане Биер, който трябва скоро да се появи по НВО, а в проект са още няколко (със сигурност три потвърдени) сериала с нейно участие, като в най-напреднал стадий на развитие е „Pretty Things“.

Според THR Никол Кидман ще бъде изпълнителен продуцент и ще влезе в една от главните роли в подготвяната от Amazon поредица. В основата на „Pretty Things“ е едноименният роман на Джанел Браун, който предстои да излезе от печат, а авторката му се е ангажирала да адаптира творбата си под формата на сценарий.

Историята е за две жени, които се опитват да оцелеят в игра на измами и разруха, докато един мошеник се сприятелява със заможен „инфлуенсър“ край езерото Тахо… На пръв поглед изглежда доста неопределено и мъгляво – да видим какво ще се получи, след като започне истинската работа по проекта.

Освен Кидман и авторката на романа, в продуцентския екип на „Pretty Things“ е и Рийд Морано, която има пакетна сделка с Amazon и вече работи по две други поредици за тях, чиито премиери предстоят. Не е ясно дали Морано ще се хване да режисира, но със сигурност ще е сред важните фигури, от които зависи реализацията на проекта.

И пак да кажем: може да гледаме Никол Кидман в каквото си пожелае тя – не се съмняваме, че винаги ще е страхотна!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *