Много обичаме шантавия Мишел Гондри и следим проектите му с интерес. Безспорно той притежава уникален стил и подход към историите и като се каже „анимационен филм на Гондри“, киноманите са готови моментално да наострят уши и да отворят очи за повече подробности.

В интервю за френското списание Society Magazine Мишел Гондри споделя своите „карантинни“ планове (свързани с COVID-19) – времето му е супер ангажирано с работа по проект, който е предназначен за неговата дъщеря. Не са известни много подробности, но в последните години той се е занимавал именно с тази анимационна история, и всъщност ограниченията на пандемията в момента не променят (много) неговото ежедневие.

За големите студия може и да изглежда налудничаво един творец сам да работи по анимационен филм, но Гондри има опит в подобни авантюристични решения – през 2013 неговият документален филм за Ноам Чомски „Is the Man Who Is Tall Happy?“ е направен по същия начин, лично от режисьора.

Не сме имали възможност да хвърлим поглед на поредицата „Kidding“ с Джим Кери по Showtime, режисирана от Мишел Гондри, но ще очакваме с нетърпение повече подробности за бъдещата анимация, предназначена за и посветена на дъщеря му. Узнаем ли нещо ново – ще споделим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *