Минисериалът „The Undoing“ е едно от задължителните заглавия за тази година. Той е дело на известната датска режисьорка Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”, „The Night Manager”, „Кутия за птици“) и изключително успешния сценарист и продуцент Дейвид Е. Кели (The Practice“, „Ally McBeal“, „Big Little Lies“), които адаптират романа „You Should Have Known, The Undoing” на Джийн Ханф Корелиц.

The Undoing“ разказва за успешната терапевтка Грейс, чиито живот се подрежда точно както винаги е желала. Предстои ѝ издаване на първа книга, има отдаден съпруг и малък син, който учи в елитно частно училище в Ню Йорк. Седмици преди публикуването на книгата обаче, животът ѝ е разтърсен от катаклизъм: насилствена смърт, изчезнал съпруг и на мястото на мъж, който тя си е мислила, че познава – верига от ужасни разкрития. Поставена в центъра на разрастваща и придобиваща голяма публичност катастрофа и ужасена от неспособността си да следва собствените си съвети, Грейс трябва да разруши един живот и да създаде друг за себе си и детето си.

Припомняме, че в главната роля влиза Никол Кидман, а компания ѝ правят Хю Грант, Доналд Съдърланд, Едгар Рамирес и Лили Рейб. Новият трейлър на сериала разкрива малко повече подробности около естеството на „катастрофата“, която преобръща живота на Грейс, но без да разваля централната мистерия. Трейлърът също така разкрива и премиерната дата, която е насрочена за 10 май. Вижте.

Честно казано, можехме да минем и без този трейлър. Вече сме споменавали, че с подобен творчески екип пред и зад камерата, „The Undoing“ директно влиза в списъка със задължителни, независимо какво виждаме в рекламите, но това, което имаме предвид в случая, е, че трейлърът не добавя кой знае колко към предишния, освен да илюстрира нещо, за което се досещахме. Също така, продължаваме да имаме усещане за телевизионна стилистика, което би могло да се дължи на по-висок „фреймрейт“.

Така като гледаме, очаква ни и пълен трейлър и се надяваме и той да не разкрива повече, отколкото е необходимо, и да запазва скрити максимално много неща около мистерията. Не сме сигурни дали ще го гледаме (поне не и супер внимателно), когато излезе, но със сигурност ще го представим – знаем, че на някои хора не им дреме особено за спойлъри.

Режисьор на всички епизоди на „The Undoing“ е Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”, „The Night Manager”, „Кутия за птици“), а сценарият е дело на Дейвид Е. Кели („The Practice“, „Ally McBeal“, „Big Little Lies“) по романа „You Should Have Known, The Undoing” на Джийн Ханф Корелиц. В ролите са Никол Кидман, Хю Грант, Доналд Съдърланд, Ноа Джуп, Едгар Рамирес, Лили Рейб, Исмаел Круз Кордова, Матилда ДеАнджелис и др.

Премиерата е на 10 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *