Кой не знае Фюриоса, кой не е чувал за нея? Героинята на Чарлийз Терън беше един от многото елементи, които ни накараха да се влюбим безвъзвратно в „Лудия Макс: Пътят на яростта” и сега, когато целия Холивуд си седи по къщите и планира предстоящи начинания, изглежда, че Джордж Милър започва да задвижва колелата на евентуално ново появяване на Фюриоса на големия екран.

Още от самото начало, когато стана ясно, че „Пътят на яростта” няма да е просто хит на сезона, а ще е нещо изключително успешно, от което хората искат да видят още и още, Милър започна да говори за евентуални допълнения към тази история. Една от идеите още от тогава е prequel разказ за това как Фюриоса се превръща в безобразно безкомпромисната badass мацка, която видяхме във филма. Сега става ясно, че с повсеместните забавяния на снимки, Милър е започнал да се среща с актриси чрез Skype, за да обсъжда ролята на Фюриоса и водещото име сред тях е Аня Тейлър-Джой.

Познаваме Тейлър-Джой от вече няколко филма, в които ни направи страшно добро впечатление, особено с изпълненията си във „Вещицата”, „Thoroughbreds” и „На парчета”. Младата актриса ни показва все по-впечатляващи представяния в разнообразни роли, а още повече ни радва, че не се закопава в нито една ниша – избира си както високопрофилни, високобюджетни проекти, така и много независими и малки филми на добри режисьори. Смятаме, че тя ще бъде доста интересен избор за предшественичка на Фюриоса – да, не е като Шарлийз, но никой не е, а си представяме, че има резон в това в миналото императрицата да е била по-мека и добричка девойка, чиито обстоятелства я правят това, което познаваме от „Лудия Макс”.

Аня Тейлър-Джой е една от младите актриси, които следим внимателно и не се учудваме защо Джордж Милър е проявил интерес към нея. Тя ни е показвала впечатляващ диапазон от роли, виждали сме я емоционална, но и твърда като стомана и не ни е трудно да си я представим в пост-апокалиптичната пустиня на Милър.

Трябва да се отбележи, че това все още са супер спекулативни новини и единственото, което се знае със сигурност е, че Аня Тейлър-Джой и Джордж Милър са обсъждали проекта. Взимайки предвид световните обстоятелства в момента, пък и това, че Милър все още трябва да снима „Three Thousand Years of Longing” с Тилда Суинтън и Идрис Елба, най-оптимистичните прогнози са за евентуално начало на продукцията на филм за Фюриоса, е през ранната 2021 година. Въпреки това обаче, огромната ни любов към тази вселена ни кара да точим лиги от нетърпение и със сигурност ще продължим да следим за всякакъв полъх от новини в тази посока.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Претоплена манджа, толкова ли не може да измислят нещо ново?