Готови ли сте за невероятни истории? След доста дълго очакване, първият трейлър на новата версия на любимата ни фантастична антология „Amazing Stories” на Стивън Спилбърг е тук, в опит да ни върне в детството ни, когато чудесата се случваха навсякъде около нас.

Припомняме, че след оттеглянето на Брайън Фулър („Ханибал”, „Американски богове”), с ръководните функции по проекта се нагърбиха Еди Китсис и Адам Хороуиц, познати на широката публика с работата си по „Изгубени“, „Имало едно време“ и „Tron: Заветът”, а Стивън Спилбърг се завръща като изпълнителен продуцент.

Официалният синопсис обещава, че чрез погледа на притежаващите най-голямо творческо въображение кинотворци, режисьори и сценаристи на нашето време, всеки епизод на „Amazing Stories” ще отведе зрителите в невероятни светове на чудеса, възможности и въображение…

Вижте първия трейлър.

Оригиналната музикална тема на Джон Уилямс ни достави истинско удоволствие – наистина се върнахме в детството. За съжаление обаче, нищо друго в тази реклама нямаше същия ефект. Не знаем дали защото бяхме прекалено навити, но не успяхме да се развълнуваме по никакъв начин. Виждаме някакъв опит за пресъздаване на атмосферата от „онова време“, но като цяло това ни носи усещане повече за „телевизия“, отколкото за кино, както ни се искаше.

Разбира се, това е само една реклама и е възможно самите епизоди да изглеждат по различен начин. Стискаме палци крайният продукт наистина да е на ниво, което ще му позволи да стои достойно до „Black Mirror” и дори новите епизоди на „Зоната на здрача”, без да изглежда нелепо.

Вижте и няколко снимки.

amazing-stories-i1-20200218 amazing-stories-i2-20200218 amazing-stories-i3-20200218 amazing-stories-i4-20200218 amazing-stories-i5-20200218 amazing-stories-i6-20200218 amazing-stories-i7-20200218

Първият от новите епизоди на „Amazing Stories” е озаглавен „The Rift“ и е дело на режисьора Марк Милод („Игра на тронове“). В ролите са Кери Лин Бише, Едуард Бърнс, Уитни Колман, Триша Машбърн, Остин Стоуел и Джулиана Канфийлд.

Сред режисьорите на останалите епизоди са Крис Лонг, Майкъл Динър, Сюзън Фогъл и Силвайн Уайт, а актьорският състав включва Дилън О‘Брайън, Виктория Педрети, Джош Холоуей, Саша Александър и Робърт Форстър, който почина през октомври миналата година.

Премиерата е на 6 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *