Кендимен

Днес се събудихме и докато си миехме зъбите пред огледалото повторихме пет пъти името Кендимен, в резултат на което получихме дългоочакваният първи трейлър на римейка от всеизвестната хорър поредица.

Измина повече от година, откакто за последно ви съобщихме, че „Кендимен“ („Candyman“) е получил зелена светлина и оттогава не бяхме чули нищо около него. Днес маркетинговата кампания започва ударно с тийзър постер и първия трейлър. Налазваме като пчели на мед – последвайте ни и вие, пък после ще коментираме:

Изглежда прилично. Визуално нещата са чук, а ни се струва, че ще получим не само кървави сцени, но и добра доза съспенс. За пореден път Джордън Пийл взема класическа R&B песен и ѝ придава мрачен нюанс, който да е основен мотив на филма. Изборът на Destiny’s Child за музикално оформление е оправдан, но малко ни изважда от настроението на трейлъра.

Радваме се, че маркетинговия отдел е решил да не покаже прекалено много и интересът ни към „Кендимен“ засега е умерен с надежди да не разочарова напълно. Няма и следа от великия Тони Тод, но сме сигурни, че ще има поне cameo. Припомняме, че той изиграва титулната роля в предишните три филма, а историята на героя е базирана на краткия разказ „The Forbidden” от великия Клайв Баркър.

Вижте и апетитния тийзър постер.

Кендимен

Режисьор на „Кендимен“ („Candyman“) е Ниа ДаКоста („Little Woods”), по сценарий на Уин Роузенфелд и Джордън Пийл, който е и продуцент. В ролите са Яя Абдул-Матийн II („Нас“, „Аквамен“, „Watchmen “), Тейона Парис („Ако Бийл стрийт можеше да говори“), Нейтън Стюърт-Джарет („Misfits”, „Utopia”), Колмън Доминго, Ванеса Уилямс, Карл Клемънс-Хопкинс и др.

Премиерата е насрочена за 12 юни тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. Не. Всъщност „short story“, което често превеждат като „кратък разказ“, означава разказ 🙂

    2. Аз се дразня като превеждат graphic novel като графична новела… при условие, че е роман. Иначе относно трейлъра: не ми хареса, а музиката към него е направо нелеп избор.

    3. На Узи повечето негри, които е видял в трейлъра са му дошли в повече 🙂

  1. Само аз ли не съм очарован от това, което видях 😀 Освен това има няколко подсказки за обрат, които също не ми харесват…