loke-and-key-20200109

Whatever you thing you understand about those keys… you don’t!

Това е реплика от първия трейлър на дългоочакваната адаптация на комикса на Джо Хил и Габриел Родригес „Locke & Key“, която по странен начин свързахме с проблематичния път на този проект – път, по който вървим още от 2010 година със създаването на сайта, но въпреки това не сме сигурни, че „разбираме“ изцяло какво точно се случи. Честно казано обаче, няма и значение, важното е, че за пореден път Netflix се появиха под формата на спасител и сериалът вече е факт и само след месец вече ще е по екраните ни.

Имайте предвид, че трейлърът издава доста, така че ако предпочитате да не знаете нищо, пропуснете рекламата (синопсисът по-долу е достатъчно общ, за да не ви развали удоволствието) и се заредете пред екраните на 7 февруари, когато Netflix пускат всичките 10 епизода.

Трябва да признаем, че ако не беше трейлърът, все още нямаше да вярваме, че сериалът ще го бъде (не че по принцип това е гаранция). Но това, което виждаме, изглежда доста обещаващо и с удоволствие ще му дадем шанс – „Locke & Key“ винаги е бил „our cup of tea“ и се надяваме да ни допадне. Ето го и споменатия синопсис (макар че след трейлъра, той изглежда още по-кратък и общ), както и малко снимки и един приличен плакат.

След като баща им е убит при загадъчни обстоятелства, трите деца от семейство Лок и майка им се нанасят във фамилното имение Keyhouse, където намират множество магически ключове, които може да са свързани със смъртта на баща им. Докато изследват различните ключове и техните сили, загадъчен демон се събужда и е готов на всичко, за да ги открадне.

LOCKE & KEY

locke-and-key-images-7 locke-and-key-images-8 locke-and-key-images-4 locke-and-key-images-1 locke-and-key-images-2 locke-and-key-images-3 loke-and-key-poster-20200109

Locke & Key“ е под надзора на Карлтън Кюз („Bates Motel“, „The Strain“), Мередит Аверил („The Haunting of Hill House“) и автора на комикса Джо Хил („Рога“). В ролите са Джаксън Робърт Скот, Конър Джесъп, Емилия Джоунс, Шери Саум, Грифин Глък, Дарби Станчфийлд, Лайсла Де Оливейра, Петрис Джоунс, Томас Мичъл Барнет и др.

Премиерата е на 7 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *