Нямахме нужда от още един трейлър на „Antlers“ – тези, които видяхме досега, бяха отлични и напълно достатъчни, за да ни накарат да очакваме филма с нетърпение, а и како вече сме споменавали, изначално не са ни необходими реклами, тъй като дори и само жанрът, в комбинация с имената на Скот Купър като режисьор (и сценарист) и Гийермо дел Торо като продуцент, директно ни слага пред екран. Но трейлърът, озаглавен като финален, е факт и няма как да пропуснем да го отразим при положение, че този проект ни вълнува адски много.

Припомняме, че „Antlers“ проследява историята на начална учителка (Кери Ръсел) от малко градче в Орегон и нейния брат, местния шериф (Джеси Плeмънс), които откриват, че едно от децата (Джереми Т. Томас), имащо нужда от специални грижи в училище, крие мистериозна семейна тайна със стряскащи смъртоносни последици…

Този трейлър е доста по-подробен по отношение на историята и героите и може би ни дава най-добрия поглед към страховитото създание (или създания), но за щастие не е спойлърски и основната мистерия продължава да остава скрита, поне за нас. Разбира се имаме теории (не сме чели разказа „The Quiet Boy“ на Ник Антоска, по който е създаден „Antlers“), но гледаме да не ги мислим много – това също може да ни развали удоволствието от филма. Предпочитаме да подходим максимално необременени с мисли за сюжета.

Режисьор на „Antlers“ e Скот Купър („Лудо сърце“, „Черна служба“, „Извън пещта“), който е и сценарист наравно с К. Хенри Чейсън и Ник Антоска, по разказа „The Quiet Boy“ на Ник Антоска. Продуцент е Гийермо Дел Торо, а в ролите ще видим Кери Ръсел, Джеси Племънс, Рори Кокрейн, Греъм Грийн, Джереми Т. Томас, Скот Хейз, Еми Мадиган и др.

Премиерата е на 1 януари 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *