Justice goes underground.

Като че ли обръщаме повечко внимание на новия филм на Майкъл Бей6 Underground“, отколкото е здравословно, но така се получи. Първоначално нямахме намерение да отразяваме и този „финален“ трейлър, но решихме да го разцъкаме и във финалната му част видяхме няколко „preposterous“ екшън момента, които успяха да ни повдигнат настроението и да ни провокират да спретнем една бърза новина.

Освен че предлага неприличен екшън в неповторимия стил на Бей, новият трейлър доста успешно представя „премиса“ на филма (официалният синопсис ще откриете по-долу) и ни запознава накратко с главните действащи лица, предвождани от героя „The Mastermind“ на Райън Рейнолдс.

Моментът с падащите метални греди ни е най-любимият от всички „неприлични“ сцени и епизоди, които видяхме в рекламите до момента. Майкъл Бей няма равен при представянето на точно такъв тип екшън. Другото, което си заслужава да отбележим при този трейлър, е, че тук ясно личи възможността „6 Underground“ да бъде начало на франчайз, каквито са идеите на Netflix. Историята и структурата са такива, че са подходящи за сериал (каквито има тонове) – всяка серия се търси и отстранява нов злодей, а финалният кадър е как нашите герои се смеят доволни.

Ще видим обаче какъв ще е успехът на „6 Underground“ за стрийминг платформата и дали Майкъл Бей ще се завърне за продължения. Ето и обещания синопсис.

Кое е най-хубавото в това да си мъртъв? Не е да се отървеш от шефа, бившия или дори престъпното си досие. Най-хубавото е… свободата. Свободата да се бориш с несправедливостта и злото, без никой да ти се пречка или да те спира. Шестима души от целия свят – всеки най-добрият в това, което прави, са избрани не само заради способностите си, но и заради желанието да изтрият миналото си и да променят бъдещето. Енигматичният им лидер (Райън Рейнолдс) има една-единствена мисия: той и партньорите му да не бъдат запомнени, но това, което правят, да не бъде забравено.

Режисьор на „6 Underground“ е Майкъл Бей, по сценарий на Рет Рийз и Пол Уърник. В главните роли са Райън Рейнолдс, Дейв Франко, Адриа Архона, Мелани Лоран, Кори Хокинс, Бен Харди, Мануел Гарсия-Рулфо и други.

Премиерата е този петък, 13 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *