„Bill & Ted’s Excellent Adventure”
„Bill & Ted’s Excellent Adventure”

Ако преди 30 години е било „куул” да си откачен тийнейджър, който се хваща с най-доброто си приятелче и обикаля с импровизирана машина на времето историческите епохи на човечеството, то през 2020 година подобна идея със сигурност ще изглежда инфантилна. Това важи с пълна сила, независимо от обещанието за включване на превърналия се в култов образ Киану Рийвс, който тогава е на 25 (а изглежда като на 15!) и на неговия „ортак” Алекс Уинтър. Двамата ще „съживят” образите на Бил и Тед от „Bill & Ted’s Excellent Adventure” и „Bill & Ted’s Bogus Adventure”, като времето, разбира се, не ги е подминало и те вече имат пораснали дъщери.

Общата цел на двамата наивници си остава познатата „хармония във вселената”. Orion Pictures, които са отговорни за първите два филма от 1989 и 1991 година, са поверили режисурата на „Bill and Ted Face The Music” на Дийн Перисо („Red 2”, „Galaxy Quest”), като в ролите на щерките ще видим Самара Уийвинг („Ready or Not”) и Бриджит Линди-Пейн („Atypical”, „Bombshell”), освен това в компанията ще се завърне Уилям Садлър като стария познайник на Бил и Тед – Смърт, а в пътешествието към историята на музиката ще се присъедини и Скот Мискъди като Кид Къди. След официалния синопсис може да видит и първите официални снимки, разпространени в мрежата.

Залозите са по-високи от всякога за пътешествениците във времето Уилям „Бил” С. Патерсън и Тиодор „Тед” Логан. За да реализират своята отдавнашна рок-енд-рол мечта, двамата вече възрастни приятели потеглят към ново приключение, когато посетител от бъдещето ги предупреждава, че само тяхна песен може да спаси… всичко наоколо. По пътя ще трябва да им помогнат собствените им дъщери, нов „комплект” от исторически фигури и няколко музикални легенди – всички заедно ще търсят онази музика, която може да оправи света и да върне хармонията във Вселената…

bill-and-ted-3-death-will-sadler bill-and-ted-_20191230 bill-and-ted-3-kid-cudi-daugthers

От (много) години се говори за подобно продължение и в основата му са авторите на предишните приключения – Крис Матисън и Ед Соломон („Men in Black”, „Now You See Me” и др.). Сред изпълнителните продуценти е и Стивън Содърбърг, в актьорския екип участват още Антъни Кариган, Кристен Шаал, Ерин Хейс, Джейма Мейс, Джилиан Бел, Холанд Тейлър, Бек Бенет и др.

Очаква се премиерата на „Bill and Ted Face The Music” да бъде на 21 август 2020 година. Ето и един кратък видео-материал с главните действащи и заподозрени лица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Супер! Единственото, което ме притеснява е, че за съжаление няма как да върнат и ВЕЛИКИЯ Джордж Карлин….