Празниците са време за… бляскави пътувания, нали?!

С противоречиви послания (като „Вие сте нищо!”) и един истински капитан под ръка, дегизираният подобно евангелистки свещеник Джош Гад, когото виждаме в ролята на собственика на транс-галактически лайнер за пътешествия в космоса Херман Джъд, примамва народонаселението да се впусне в авантюрата на живота си!

НВО и създателят на „VeepАрмандо Янучи са готови с още детайли по предстоящата поредица „Avenue 5”, новини за която в момента следим с интерес, но съвсем нямаме представа дали ще намерим време да я видим в нейната цялост. Изглежда супер-шарено и комедийно-привлекателно благодарение на имената в авторския екип, а сега ви предлагаме да видите „проповедта” на собственика и още един трейлър с „приключения” на борда на луксозния кораб.

Вече стана ясно, че „Avenue 5” всъщност е името на космически кораб (възниква един логичен въпрос – „Какво е станало с номера 1, 2, 3 и 4?”), който – по подобие на многоетажните круизни лайнери, кръстосващи моретата и океаните – пътува в необятното междузвездно пространство, за удоволствие на своите пасажери…

Ето какво гласи и официалният синопсис на поредицата:

Това е една комедия, посветена на туризма, който се развива в космоса след около 40 години – в недалечното бъдеще, когато слънчевата система ще бъде на една ръка разстояние за всеки човек на земята.
Когато корабът „Avenue 5” внезапно започва да дава технически дефекти, неговият капитан и екипажът трябва да се мобилизират, да успокоят пътниците и да се справят с неочакваните събития на борда – макар че може и да не са (точно) подготвени за тези задачи…

Армандо Янучи е майстор на комедийните сюжети, поднесени с прекрасно чувство за хумор и остър социален коментар. Той е поверил ролите в „Avenue 5” на прекрасния Хю Лори (в ролята на капитан Райън Кларк), Джош Гад (като собственика на компанията за пътешествия Джъд), Зак Уудс, Ленора Кричлоу, Сузи Накамура, Итън Филипс, Ники Амука-Бърд и др.

Трейлърите дават и допълнителна информация за премиерата на поредицата – тя ще стартира на 19 януари 2020 по НВО. Стискаме палци да се „приземят” меко и безаварийно!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *