Последните десет години в кариерата на Джесика Частейн се оказаха доста ангажиран период с тенденция към повишаване на работата ѝ по различни проекти, като през всяка година тя успя да се включи в между един и четири пълнометражни филма, като голяма част от тях се озоваха в полезрението на критиката и зрителите.

По всичко изглежда, че Частейн няма намерение да забави усиленото темпо на работа. След като приключи със снимките на „То: Част втора“, преди няколко месеца тя се включи с главна роля в проекта за адаптация на психологическия роман „Losing Clementine“ на Лусия Пуенсо, а сега научаваме, че води преговори за присъединяване и към подготвяната от Джон Майкъл Макдона, („Големият полицай от малкия град“) адаптация на едноименния роман на Лорънс Осбърн „The Forgiven“.

the forgiven корица

Историята в „The Forgiven“ изследва отзвука на случаен инцидент върху живота на група приятели, събрали се на дълго отлагано тържество в изискана уединена вила сред пустините на Мароко. Разказва за събитията в живота на Дейвид и Джо Хенинг, които предприемат кратко пътуване в опит да избягат от вече не много щастливия си лондонски живот в дома на свои приятели в северозападна Африка. На пътя им обаче изскача неочаквана ситуация и поставя двамата съпрузи в напълно неочаквано и немислимо положение в непозната страна, където слуховете се разнасят по-бързо от частиците пясък, поети от вятъра.

В проекта вече са ангажирани Марк Стронг, Ребека Хол, Кейлъб Ландри Джоунс, Саид Тагмауи и Рейф Файс, като се предполага, че именно той и Джесика Частейн биха влезли в главните роли на семейната двойка Дейвид и Джо Хенинг. В допълнение към запълнения график на Частейн, тя наскоро приключи работа по криминалния екшън „Аva“ на Тейт Тейлър, трилъра „355“, където си партнира с Лупита Нионг’о, Даян Крюгер и Пенелопе Крус. Междувременно името ѝ се споменава редом до това на Джейк Джиленхол в планирания „The Division“ и до това на Еди Редмейн в плановете за криминалната драма „The Good Nurse“. Едва ли някой има против да вижда Джесика често на екран с големи размери, въпреки че е възможно да се появи въпросът дали няма скоро да изникне необходимост от неотложна почивка.

Преди все пак да се заеме с вече споменатите проекти, най-вероятно Джесика Частейн ще се включи в снимките на „The Forgiven“, планирани за началото на идната година в Мароко, което би означавало, че може да очакваме филма към края на 2020 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *