Миналия път споменахме за срамното ни положително отношение към изтребителя на мозъчни клетки „Джуманджи: Добре дошли в джунглата” и за нездравословния ни интерес по отношение на предстоящото продължение „Джуманджи: Следващо ниво“ („Jumanji: The Next Level“). Ентусиазмът ни обаче не е чак толкова голям, че да се пънем да отразяваме рекламните ъпдейти около филма в мига, в който се случват, затова и стигаме до новия му, финален трейлър с известно закъснение.

В „Джуманджи: Следващо ниво“ бандата се завръща, но играта се е променила. Когато отново попадат в Джуманджи, за да спасят един от тях, групата открива, че нищо не е такова, каквото очакват. Играчите се изправят срещу непознати и неизследвани части на играта и трябва да пребродят безплодни пясъчни пустини и снежни планини, за да намерят изход от най-опасната игра.

Казано с две думи, и този път има някакво „извинение за сюжет“, което да позволи Скалата, Джак Блек и Кевин Харт да се правят на кретени. В случая, ако все още не сте гледали предишния трейлър и не знаете, и на тримата им се пада да играят различни роли. Вижте.

При все врътката с различните персонажи, очевидно става дума за още от същото, така че ако не сте харесали „Добре дошли в джунглата”, трябва да стоите далеч и от „Следващо ниво“. То е хубаво и по принцип да стоим далеч от подобни филми, ама кои сме ние, че да съдим, при положение, че се смяхме на предишния. И ние сме просто хора и нищо човешко не ни е чуждо, особено когато стане дума за вредни изкушения.

В допълнение вижте и един ударна доза постери.

jumanji_the_next_level_ver2_xlg jumanji_the_next_level_ver3_xlg jumanji_the_next_level_ver4_xlg jumanji_the_next_level_ver5_xlg jumanji_the_next_level_ver6_xlg jumanji_the_next_level_ver7_xlg jumanji_the_next_level_ver8_xlg jumanji_the_next_level_ver9_xlg jumanji_the_next_level_ver10_xlg jumanji_the_next_level_ver11_xlg jumanji_the_next_level_ver12_xlg jumanji_the_next_level_ver13_xlg jumanji_the_next_level_ver14_xlg jumanji_the_next_level_ver15_xlg jumanji_the_next_level_ver16_xlg jumanji_the_next_level_ver17_xlg jumanji_the_next_level_xlg

Режисьор на „Джуманджи: Следващо ниво“ („Jumanji: The Next Level“) отново е Джейк Касдън („Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, „Палавата класна”, „Секс запис”, „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“). В ролите са Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън, Джак Блек, Алекс Улф, Мадисън Айсман, Морган Търнър, Сер‘Дариус Блейн, Ник Джонас, Дани ДеВито, Дани Глоувър, Рис Дарби, Колин Ханкс, Акуафина, Ашли Скот и др.

Премиерата е 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *