noah-hawley-20191124

След появата на режисьорския му дебют „Lucy in the Sky” с премиера на фестивала в Торонто и доста незадоволителното му представяне в боксофиса, нямаме представа защо, но именно на Ноа Хоули ще бъде възложено да напише и режисира следващия пълнометражен „Star Trek”-филм за Paramount.

Информацията е споделена от THR, като се обръща внимание, че това ще е директно продължение и се очаква завръщането на членове на актьорския екип като Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана и останалите важни персонажи от екипажа на „Ентърпрайз”. Но – обърнете внимание! – в сюжета на подготвяния „Star Trek 4” няма да присъства обещаната история за пътуване във времето, по която работеше режисьорката С. Дж. Кларксън.

Също така бъдещият филм на Ноа Хоули няма нищо общо с идеята на Тарантино да „попътува” във вселената на „Star Trek”. Няколко години вече се жонглира с различни идеи за продължения – може пък това, което Хоули е предложил, да има най-голям процент вероятност да се реализира.

Ноа Хоули е добре известен на публиката с работата си върху поредиците на FX „Legion” и най-вече „Fargo”. Ще очакваме с особено внимание новини за предстоящите му ангажименти и по-специално обещанието да се задвижи работа по дългоочаквания „Star Trek 4”. Научим ли подробности, ще споделим своевременно!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Дано непоследва съдбата на Терминатор 🙂 Щеше да е интересно Тарантино да бъде начело

  2. Хоули е супер, но не съм сигурен, че ще е супер за такъв проект.