Влизат в един бар Танос, Зимният войник и Военната машина. Знаем, че не е много остроумно, но нямаше как – все пак Стивън Содърбърг е кастнал не един, не двама, а цели трима главни актьори от Marvel-вселената за следващия си филм, наречен „Kill Switch”. Ако някой не знае, споменатите главни действащи лица са съответно Джош Бролин, Себастиан Стан и Дон Чийдъл.

Знаем, че феновете на Содърбърг не се припокриват изцяло с тези на комиксовите филми, но ако сте само от първите, сигурно знаете, че режисьорът знае как да подбира актьорски състав. Филмите му най-често са изиграни от страшно талантливи, обикновено много популярни актьори с огромно екранно присъствие. А тримата наети за новия му филм може да са част от една комиксова вселена, но са доказали актьорските си способности предостатъчно извън нея. Не смятаме въобще да изброяваме многобройните им прекрасни роли, между тримата ще ни трябва доста време, ако решим да го правим. Важното е, че Содърбърг отново подбира първокласен състав, за да насочи вниманието си към нова криминална история, което веднага ни заинтригува.

brolin-stan-cheadle-20191121

Предстоящият „Kill Switch” ще разкаже историята на трима престъпници през 50-те години, които са наети да влязат в къща с взлом, но започват да се притесняват, че им е устроена засада. Обирите като цяло са ни любим жанр за Содърбърг – показвал ни е неведнъж, че ги владее отлично. В случая той ще режисира по сценарий на Ед Соломон, който е най-известен с работата си по първия „Мъже в черно” и „Невероятните приключения на Бил и Тед”. Веднага виждаме как леко изкривеният хумор идеално се вписва с този на Содърбърг, но освен това Соломон има и друг обещаващ за случая кредит – поредицата „Зрителна измама”. Може да не сме ѝ изключителни фенове, но в първия от тях точно завъртеният обир беше най-интересната част.

А за Стивън Содърбърг какво въобще да говорим. Човекът, както знаем, не спи, тази година вече изкара два съвсем не лоши филма – „High Flying Bird” и „The Laundromat”, а догодина предстои да излезе новият му изненадващ филм „Let Them All Talk” с Мерил Стрийп и Лукас Хеджис. Макар че и двата тазгодишни не достигнаха брилянтността на „Късметът на Логан” или пък някои от по-старите му филми, те държат Содърбърг активен и все още заинтересован от това да прави кино, което за нас е най-важното – никой не е забравил онзи ужасен (и за щастие кратък) период, в който той беше обявил, че се отказва от режисурата въобще.

За момента „Kill Switch” все още няма разпространител, но се съмняваме това да остане така още дълго. Със сигурност ще следим развитието му, доколкото можем, освен ако не се случи същото, както с повечето от последните филми на Содърбърг – разбираме за съществуването им чак, когато са готови.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *