Вече навлизаме много силно в подготовката за сезона на наградите и всеки ден получаваме нови и нови рекламни материали, напомнящи ни за предстоящите филми, които ще се борят за овациите не само на публиката, но и на критиката, а после и на холивудската общност. Един от тези филми със сигурност ще бъде „Marriage Story” на Ноа Баумбах. Филмът ни изглежда страхотно още от първия трейлър, а междувременно вече има и доста отзиви от фестивалния му показ и всички са повече от позитивни.

Вече знаем, че „Marriage Story” разказва историята за разпадането на брака на Чарли (Адам Драйвър) и Никол (Скарлет Йохансон). Чарли е успешен театрален режисьор, а Никол е успешна актриса, която е напуснала Холивуд, за да играе в пиесите на Чарли. Когато бракът им се проваля, усложненията са повече от едно, а първо и най-важно от тях е малкият им син. Освен това двамата се разделят между източния и западния бряг на САЩ, което разбираемо поражда още повече трудности.

Първият трейлър ни хареса много с иновативния начин, по който представи двамата си главни герои. Във втория трейлър отново се залага на паралелите между двамата, но вече се показват и всички заобикалящи хора, които неминуемо са замесени и въвлечени в един развод – семейства, адвокати и т.н. Звездният актьорски състав, освен Драйвър и Йохансон, които вече са спрягани за големите актьорски отличия, включва още Лора Дърн, Алан Алда, Рей Лиота и Уолъс Шон. Вижте новия трейлър сега:

Освен прекрасните актьори, това, което ни привлича най-много в „Marriage Story” и прекрасно си личи в този нов трейлър, е точно този тон на ужасяваща сърдечна болка, която обаче е примесена с усмивки и чувство за хумор – такава, каквато я познаваме в истинския живот. Разбитото сърце е част от пътя на практически всеки човек, но именно когато е представено точно по този истински, сложен начин, по който изглежда, че е тук, стават най-добрите филми. Имаме огромно доверие, че Ноа Баумбах, написал сценария силно вдъхновен от собствения си развод, знае точно как да доведе тази болка до екрана по максимално въздействащ начин, но също така ще ни покаже, че колкото и да боли, не е краят на света.

Вижте официалния синопсис на филма, а по-надолу и нов плакат.

Marriage Story” е същевременно режещият и съпричастен портрет на номинирания за „Оскар” Ноа Баумбах на един брак, който се разпада, и едно семейство, което остава заедно.

плакат

Marriage Story” ще тръгне по кината в САЩ през ноември, а премиерата за широката публика ще бъде на 6 декември, когато ще бъде пуснат в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *