След като в началото на годината стана ясно, че Кристофър МакКуори ще режисира следващите два филма от франчайза „Мисията невъзможна“, планирани да излязат по екраните през лятото на 2021 и 2022 г., малко по малко започва да се появява и допълнителна информация около работата по седмата част. През февруари Ребека Фъргюсън обяви, че ще се завърне в ролята на агент Илса Фауст, след като участва в „Престъпна нация“ и „Разпад“, и въпреки слуховете, че МакКуори обмисля да включи отново Алек Боудуин и Хенри Кавил, до преди дни тя беше единственото потвърдено име, като изключим естествено Том Круз. Сега вече имаме и ново попълнение.

Преди дни Paramount и Skydance обявиха, че Хейли Атуел е избрала да приеме  „мисия“ в новия филм от поредицата за агент Итън Хънт. Атуел придоби по-голяма популярност с участията си в продукции на Marvel („Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier“, „Avengers: Endgame“) и телевизионната поредица на ABC, посветена на героинята ѝ от вселената – агент Картър, като я очакваме и в сериала за Disney+ „What if…“. Миналата година я видяхме също и в „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ с Юън Макгрегър, а в момента има и малка роля във вдъхновения от творчеството на Брус Спрингстийн „Blinded by the Light“. Най-вероятно няма да е най-разпространеното мнение, но поверена ѝ неположителна роля би могла да се окаже много добро решение.

Що се касае другите актьори, до момента Винг Реймс остава единственият актьор, който се появява във всички филми от франчайза, като не смятаме в бройката главната екшън звезда Круз, а Саймън Пег играе в четири продукции след „Невъзможна мисия 3“. Отровено казано, по-радостно би било да видим отново тях двамата, понеже Кавил в „Разпад“ го раздаваше по-скоро хубав, отколкото актьор.

Джереми Ренър, Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс
Джереми Ренър, Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс

Приходите на филмите от поредицата „Мисията невъзможна“ към днешна дата надхвърлят три и половина милиарда долара, като отличник се оказа „Разпад“, не само финансово, но и от гледна точка на признанието от страна на критиците, което повишава една идея повече нетърпението към обявената премиерна дата на „Мисията невъзможна 7“ – 23 юли 2021.

Колаборацията Круз-МакКуори се оказа толкова добра през годините, че успя да прекъсне традицията различен режисьор да се заема с работа по различните части, за да могат филмите да имат различен дух и визия и снимките по седмата и осмата част са планирани да започнат едновременно веднага щом Том Круз приключи снимките по „Top Gun: Maverick“ под режисурата на Джоузеф Козински.

Том Круз, Кристофър МакКуори, Ребека Фъргюсън
Том Круз, Кристофър МакКуори, Ребека Фъргюсън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Нищо май не казвате за 100 годишен филм на Родригез? Аз научавам това след четери, пет години, остават 95 😀😀😀

  2. Разпад да е най.доброто от тази поредица? На различно мнение съм.

    1. С тези цици няма как да се пропусне! Иначе да, съм фен на поредицата.

    2. Като ми се гледат цици си пускам порно. Ако ми се пипат цици има и други опции, но все са свързани с пари. Дори да е собствената ти жена.