саша барон коен the spy

За по-голямата част от аудиторията Саша Барон Коен е онзи откаченяк с мустака и зелените монокини на Борат, мрежестите блузки на Бруно, с шапката и очилата на Али Джи, с брадата и шапката на Диктатора. Даже и да не са ни любими тези филми, даже и всъщност да не ги харесваме особено много, винаги сме намирали това, което Барон Коен прави, за гениално. На чисто техническо ниво и подготовка, човекът очевидно е непробиваем. Особено пък с последния си проект „Who is America?” той отново ни показа ниво на детайлно изграден герой, което рядко имаме възможност да видим в „нормалните“ филми и сериали.

Сега споделяме първия трейлър за новия му проект, за който преди само бяхме чували и който е чисто наративен. Саша Барон Коен ще играе обикновен герой във фикционализирана (макар и вдъхновена от истински събития) история. Въпреки това смятаме, че дългите му години опит на обитаване на един герой не просто за пред камерите, а за пред заобикалящия го свят, ще донесат една допълнителна доза увереност и убедителност в ролята му на шпионин под прикритие.

Става дума за новия Netflix сериал „The Spy”, който ще дебютира в края на седмицата. Сериалът ще разкаже за Елиаху Коен, който работи съвсем нормална работа зад бюро в израелското правителство, но му е предложено да стане шпионин под дълбоко прикритие, за да събира сведения за разни мрачни шейхове. От трейлъра, който ще видите по-долу, веднага си личи, че това първо ще бъде много сериозна драма, съвсем не една от сатирите на Саша Барон Коен, и второ, ще изисква от него трудната задача да играе един персонаж, разделен на две.

И преди сме гледали филми, занимаващи се именно с трудността на шпионите да запазят истинските си същности и да не се „изгубят” в прикритието си, но наистина смятаме, че опита, който има Барон Коен, ще внесе една по-различна нотка в този персонаж. Има го и другия елемент – това е истинската история на един от най-известните шпиони в историята на Мосад. Към това добавяме и че рядко ни се случва да гледаме каквото и да било, което да ни покаже политическите и глобални интереси от гледната точка на държава от Близкия Изток и ето, че се заформя нещо, което има потенциала да бъде много сериозно и много интересно.

The Spy” e написан и режисиран от Гидиън Раф, един от създателите на многократно награждавания „Homeland”. Екранни партньори на Коен ще бъдат Ноа Емерих, Хадар Ратсон Ротем и Валийд Зуайтер.

Всички шест епизода на сериала ще бъдат пуснати в Netflix на 6 септември.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *