Доста повърхностна е информацията по адрес на Саша Барон Коен, която могат да споделят за момента Variety по адрес на новото му… шоу. Феновете му (и не само) са в очакване на телевизионна поредица по Showtime (очаква се да е токшоу), като част от тематиката е с ориентация „Тръмп”. Говори се, че вече един или два от епизодите са завършени или най-малкото монтирани; също се носи слух, че ще има и акцент върху О. Дж. Симпсън, но дали само знаменитости ще се превърнат в мишена на провокативния майстор на комедията?! Стои и въпросът до каква степен шоуто ще се различава от поредицата с/за Ali G и дали Коен ще си „ползва” вече създадените образи – Али Джи, Борат и Бруно? Ние бихме гласували за нови – времето е различно, публиката – също, по-добре да не се връща към вече „изтъркани” лафове и познати муцуни, а да си съчини нови (вярваме, че може!).

Ето как се стартира сериозна рекламна кампания с видео, пуснато в туитър:

Важен е не толкова архивният видеоматериал, в който Тръмп (преди да стане президент) се пеняви по адрес на Коен, колкото специалният акцент „Той се завръща! Саша се дипломира.” Кой каквото ще да си мисли и говори по адрес на Саша Барон Коен, но трябва да му се признаят непукизма и дързостта да говори това, което сметне за необходимо. Дали е вярно и (винаги) смешно – най-често да, и публиката продължава да очаква още и още от неговите „шегички”. Особено щатската, която му е свикнала и (вече) не й изглежда толкова скандален. Може и да не помните/знаете, но Саша се бъзика с кандидата за президент Тръмп отдавна, а през 2016 година имаше сцена в шпионския екшън с Марк Стронг „The Brothers Grimsby”, в който Тръмп се заразява със СПИН.

А тук може да стане ясно как се „рекламира” шоу, за което… нищо не трябва да се знае, докато самото то не дебютира по Showtime:

https://www.youtube.com/watch?v=F9NpDD0P33c

Поредицата за Showtime, която си няма още име, не е единствения проект, по който се труди Саша Барон Коен. Очаква се той да „изработи” сериал за Netflix на име „The Spy”, в който Коен е поел ролята на реално съществувалия шпионин Ели Коен, „командирован” със секретни задачи от Израел в Сирия в началото на 60-те години на ХХ век.

Тъй като премиерата на телевизионната поредица е в самия край на тази седмица – на 15 юли, съвсем скоро ще стане ясно дали това ще се застопори като новото местонахождение на Коен, или той ще си остави „вратичка” за участие и в (сериозни) филмови проекти. Част от екипа ни все още съжалява, че биографичният филм, посветен на Фреди Меркюри, се реализира без участието на Саша – със своите импровизаторски и имитаторски умения той щеше да „извае” страхотен Фреди…

Да видим сега какви ще ги „дроби” в бъдещото си ток-шоу по Showtime!

DhlyEeNVAAA_h6H

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ха, това направо ще смаже, нямам търпение да видя какво е направил тоя кретен и си мисля, че вече е крайно време Адам Маккей да пусне тийзър, или поне постер на Backseat.