През месец октомври Netflix предлага специална програма „Netflix and Chills“, в която ще видим доста нови заглавия, влизащи в категорията хорър или трилър. Едно от тези заглавия ще е „Fractured” на Брад Андерсън („Session 9“, „Vanishing on 7th Street“), който от няколко дни има свой трейлър и премиерна дата.

Преди да видите трейлъра, нека с две думи да ви представим сюжета. Връщайки се от напрегнат уикенд с роднини, преумореният Рей Монро (Сам Уортингтън), неговата съпруга Джоан (Лили Рейб) и дъщеря му Пери (Луси Капри) спират в зона за почивка край магистралата. Пътуването им взима лош обрат, когато Пери претърпява инцидент, който принуждава семейството да се отправи до най-близката болница, чийто персонал има съмнителни намерения. След като са изпратени за скенер и допълнителни изследвания, Пери и Джоан изчезват безследно, заедно с всички доказателства за посещението им в болницата. Силно притесненият и уплашен Рей прави отчаян опит да открие семейството си и истината за това, което се е случило с тях.

Ето го и трейлъра.

Предвид факта, че в следващите месеци от Netflix очакваме доста интересни заглавия, едното, от които е не толкова далечният „The Irishman” на Скорсезе, за който наскоро получихме първи трейлър, не бихме наредили „Fractured” в списъка с must see заглавия в платформата. И все пак съдейки по трейлъра, филмът изглежда доста по-добре от повечето оригинални продукции на Netflix. Трейлърът успява да създаде напрежение и да събуди достатъчно интерес, така че да дадем шанс на филма и да разберем какво всъщност е станало в тази болница

плакат

Режисьор на „Fractured” е Брад Андерсън („Session 9“, „Vanishing on 7th Street“, „Beirut”), а сценарият е на Алън Б. Макелрой („Rapid Fire“, „Spawn“, „Wrong Turn“). В ролите са Сам Уортингтън, Лили Рейб, Луси Капри, Аджоа Андо, Стивън Тоболовски, Луси Сай и др.

Премиерата е на 11 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *