Вчера всички фенове на дино-франчайза „Джурасик парк“, впоследствие трансформирал се в „Джурасик свят“, получиха изключително приятната новина, че в предстоящия завършек на новата трилогия „Джурасик свят 3“, актьорите Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум ще се завърнат в ролите си на емблематичните д-р Алън Грант, д-р Ели Сталър и д-р Иън Малкъм и ще бъдат заедно на екран за първи път оригиналния филм на Стивън Спилбърг насам.

Разбира се, след първоначалната радост мигновено се появи неприятната мисъл, че отново става дума за „publicity stunt”, каквото беше завръщането на Джеф Голдблум в „Джурасик свят: Рухналото кралство“, чиято роля беше чисто и просто cameo – едно от най-големите разочарования във филма. Слава богу, Колин Тревъроу, който поема режисьорските функции в „Джурасик свят 3“ (и става вторият човек след Спилбърг, режисирал два филма от поредицата), заяви, че този път ролите им ще бъдат значителни.

Вижте как стана обявяването на новината по време на специална прожекция на „Джурасик свят“ с участието на Колин Тревъроу и изненадващата визита на Лора Дърн.

Супер. Както вероятно знаете, при все всичките ѝ недостатъци, ние сме големи фенове на поредицата и нямаме търпение да видим как ще завърши новата трилогия. В момента няма абсолютно никаква конкретна информация за сюжета на „Джурасик свят 3“, като знаем единствено, че динозаврите вече живеят на свобода в „нашия“ свят. Свят, за който вече имаме някаква бегла представа как ще изглежда, благодарение на наскоро дебютиралата късометражка на Тревъроу „Battle at Big Rock“, която служи за своеобразен мост между „Рухналото кралство“ и новия филм.

Приятен своеобразен омаж към „Изгубеният свят: Джурасик парк“ на Спилбърг. Надяваме се „Джурасик свят 3“ да бъде по-смел и оригинален и да не наподобява предишни части от поредицата, както се случи с последните два филма.

Премиерата на „Джурасик свят 3“ е на 11 юни 2021, а ние сме прилично ентусиазирани.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. “Надяваме се „Джурасик свят 3“ да бъде по-смел и оригинален и да не наподобява предишни части от поредицата, както се случи с последните два филма.”

  УСПЕХ!!!

 2. Явно много хора забравят, че
  ,,Джурасик Парк“ беше толкова
  добър именно заради „Майкъл
  Крайтън“ който създаде тази
  вселена, в която наука и фанта-
  стика бяха сляти в една чудесна
  сплав. Просто Крайтън беше вкарал
  дълбочина, сериозно проучване
  по отношение на видовете, баланса
  им с природата и още сегменти
  който придадоха един пионерски
  дух, чар, който Спилбърг реализира
  майсторски в незабравимата лента
  от деветдесет и трета. Това определено
  липсва, тази магия я няма, но всъщност
  този дефицит е мярка, за новите ,,S-W“
  и много други филмови клишета.
  Участието на актьорите от оригин-
  алната лента е донякъде романтично
  и хитро решение на продуцентите
  да изстискат фниманието на зрителя
  пък макар и за последно.

 3. Джурасик 1 Новаторски и доста добър. Прецизен. 5/5
  Джурасик 2 Едва не си тръгнах по-рано от прожекцията-2/5
  Джурасик 3 Биваше го по свой начин. 4/5
  Останалото го спирах на 20-30 минута. Не вярвам в това продължение.