Премиерите на трейлъри се преценяват внимателно, още повече когато става въпрос за Netflix-филм, който ще допълни (до известна степен) картината, конструирана от пет сезона „Breaking Bad”. Раздаване на наградите Еми беше моментът, погледите на всички да бъдат насочени към „El Camino: A Breaking Bad Movie”, за да се придобие допълнителна представа какво е сътворил създателят на прочутата и обичана поредица Винс Гилиган.

Доколко е „пълен трейлър” – винаги може да се поспори. Видяното прилича повече на по-информативен тийзър, отколкото на трейлър, но авторите на филма очевидно ще поддържат напрежението до последния момент, без да разкриват подробности. Все още е валиден синопсисът на филма в лаконичния му вид, в който го познаваме:

Непосредствено след драматичното му бягство, Джеси трябва да се справи с миналото си, за да си изкове някакво бъдеще.

Арън Пол се завръща отново в ролята на Джеси Пинкман, като според него този филм е „една глава от „Breaking Bad”, за която той не е подозирал колко я иска”…

Както вече е известно, сценарист и режисьор на филма е Винс Гилиган, продуценти са Марк Джонсън, Мелиса Бернстейн, Чарлз Нюуирт, Диан Мърсън и Арън Пол, в партньорство със Sony Pictures Television. Поредицата се излъчва от 2008 до 2013 година по AMC и има рекордните 10,3 милиона зрители, а вече всички сезони са достъпни в стрийминг платформата на Netflix.

Премиерата на „El Camino: A Breaking Bad Movie” е по Netflix на 11 октомври 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *