Хобит

Само месец, след като Питър Джаксън лично потвърди това, което отдавна витаеше в интернет пространството – а именно, че на базата на заснетия материал и историята, която се опитват да разкажат, той и „Warner Bros.” са взели решение да заснемат трети филм, който да сложи „задоволителен край” на сагата на Билбо и да върже събитията с „Властелинът на пръстените” – получаваме и официалното заглавие.

THR съобщават, че третият филм от поредицата за „Хобит” ще носи заглавието „The Hobbit: There and Back Again” („Хобит: Дотам и обратно”). Вероятно веднага сте забелязали, че това беше обявеното (още преди да се заговори за трети филм) заглавие за втора част, която според информацията ще получи едно от предварително обявените спекулативни заглавия за третия филм, „The Hobbit: The Desolation of Smaug”. Явно Джаксън и компания са решили, че „There and Back Again” е по-подходящо за завършека на трилогията.

Като допълнение към тази информация, THR съобщават и още една, много любопитна подробност. Премиерата на „The Hobbit: There and Back Again” няма да следва досегашния модел, наложен от „Властелина”, всяка следваща серия да излиза точно година след предишната – което щеше да отреди на филма дата през декември 2014, а ще дебютира още през юли. Или по-точно на 18 юли 2014.

Въпреки че първоначално не бяхме много ентусиазирани за тази трета част, сега вече свикнахме с идеята и в момента сме в режим на прилично очакване и се радваме, че ще ни се наложи да чакаме по-малко докато я видим. Що се отнася до заглавието, честно казано, тази смяна никак не ни пречи или дразни. Важното е филмите да са хубави, пък как ще се зоват, няма значение.

Завършваме с две нови снимки на Торин Дъбощит. В последно време това е единственият нов ъпдейт, който си заслужава – календарът, който се пръкна преди седмица, е връх на грозотията.

Торин

Торин

Хобит календар

Хобит календар

Update: Вижте и първия ни поглед към Краля на елфите Трандуил, както и към Саруман Белия.

Трандуил

Белия съвет

Повече за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Нещата добиват солиден meh-размер. Ето един доста резонен анализ на мегаломанията, обсебила Питър Джаксън. Да се надяваме, че все пак нещата няма да се окажат епично насиране.

    PS Появи се и снимка на Трандуил.

  2. Не че съм против евентуална трета част на Хобит-а (сигурно има доста материал дори за 5 филма), но не смятам, че тази тънка (за разлика от Властелина, който е обемен) книжка е нужно чак толкова да я разтягат. Само да не се получи като във вицовете: Разтягане на локуми, разтягане на локуми…..
    Какво ли не правят Холивуд за пари.. толкова са покварени вече,че вече стават плоски и изтъркани….
    Вярно 2 филма = 2 милиарда, 3 филма=3 милиарда…………
    надявам се да се получи филма като хората, а не водени от манията за пари да ги докара до състоянието, което се намира в момента Холивуд. Масови продължение/римейки/рибуути=масови провали……
    Надявам се да не осерат и тази поредица. Само тя остана…………….

  3. як си е филма няма кво да се говори разбива ме от всякъде
    ако и третата част е като първата и втората цена няма да има
    този филм