Трейлърът на „Villains”, който ще ви покажем след малко, е един от най-забавните и необичайни трейлъри, които сме гледали в последно време. А като фенове на всичко що е необичайно, откачено, жанроогъващо и нестандартно, много се радваме, когато гледаме такъв тип трейлъри. Допълваме към него и доста обещаващите отзиви, които излязоха след като филма дебютира на фестивала South By Southwest (SXSW) и смятаме, че имаме солидни основания да очакваме нещо наистина готино и различно.

Villains” разказва за Мики и Джулс, двойка млади престъпници, които бягат след обири, които са извършили и се изживяват като Бони и Клайд. Двамата влизат в изглеждаща нормално къща в добър квартал и попадат на Джордж и Глория, които се оказва, че не са стандартната двойка от предградието. Трейлърът започва по един начин, но изведнъж взима рязък завой и ни показва, че това ще бъде филм, който няма да е това, което очакваме. Вижте го сега.

Дори по цветовото оформление (изборът на тези жълти букви на лилав фон) виждаме, че „Villains” няма да се взима насериозно, а в същото време ще представи игра с жанрове, каквато много обичаме да наблюдаваме. Филмът е описван като „комедиен хорър-трилър”, което ни гъделичка любопитството страхотно, именно защото е толкова необичайно и защото смятаме, че всъщност рекламата все още не ни е показал прекалено много. Защото каквото и да си говорим, от този трейлър филмът си изглежда като чиста комедия, просто с малко повече насилие. Ако наистина обаче са вкарани трилър елементи, като истинско напрежение, а не просто да се лее кръв по екрана, смятаме, че може да ни предстои да видим нещо с потенциала да бъде наистина специално.

Екипът зад „Villains” също е доста интересен. Написан е и режисиран от Дан Бърк и Робърт Олсен, които досега имат два съвместни филма – „Stakelander” и „Body”. И двата са насилствени истории, единият с повече трилър елементи, другият с фантастична тематика, свързана с вампири. Актьорският екип, който са си събрали също е доста интересен. Най-познатата физиономия със сигурност е Бил Скарсгард, когото нямаме търпение отново да видим като Пениуаъз в предстоящия „То: Част 2”, защото размаза ролята в първия. Майка Монро беше чудесна в „It Follows”, а Кира Седжуик и Джефри Донован дълго време водеха собствени сериали, така че знаем, че са много опитни в това да задържат вниманието на публиката върху себе си.

Вижте официалния синопсис и един постер.

Мики и Джулс са любовници, които бягат от закона и са се насочили на юг, където ще търсят ново начало в Слънчевия щат. Когато колата им се разпада, след като са обрали бензиностанция, те влизат с взлом в къща на близо, надявайки се да си намерят нов превоз. Това, което намират вместо това, е мрачна тайна и собствениците на къщата, сладки като пай, които ще запазят тайната на всяка цена.

kinopoisk.ru

Официалната премиера на „Villains” за САЩ е на 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments