Дългото чакане най-сетне ще бъде възнаградено. Дойде време Netflix да разкрият подробности около подготвяния и обсъждан филм-продължение на свръх-култовия и обичан сериал „Breaking Bad”, чиито снимки са приключили по-рано тази година. С официален синопсис и кратичък тийзър стрийминг гигантът си гарантира моменталното приковаване на милиони погледи в този горещ августовски уикенд и сериозно „покачване на концентрацията” на очакването, смесено с голяма доза нетърпение предвид факта, че очакваната премиерна дата е (чак) през есента.

Преди няколко дни Боб Оденкърк споменава пред медиите, че филмът вече е заснет, а в списъка с очаквани заглавия на Netflix фигурира „El Camino: A Breaking Bad Movie”, който си има официален синопсис:

Телевизионното Netflix събитие „El Camino: A Breaking Bad Movie” ще срещне отново феновете с Джеси Пинкман (Арън Пол). Непосредствено след драматичното му бягство, Джеси трябва да се справи с миналото си, за да си изкове някакво бъдеще. Този завладяващ трилър е написан и режисиран от Винс Гилиган, създателя на „Breaking Bad”. Филмът е продуциран от Марк Джонсън, Мелиса Бернстейн, Чарлз Нюуирт, Диан Мърсън и Арън Пол, в партньорство със Sony Pictures Television.

След толкова общо и несподелящо никакви сюжетни подробности изречение, посветено на историята във филма, е време да хвърлите поглед и към също толкова неконкретния тийзър с участието на Чарлз Бейкър в познатата роля на „Skinny“ Пит, който служи за циментиране на увереността ни, че филмът е готов и до премиерата му остават малко повече от 40 дни.

Все още не е ясно дали историята на „El Camino: A Breaking Bad Movie” започва непосредствено след финала на телевизионната поредица, или примерно пет години напред в бъдещето. Но където/когато и да е ситуирана, ние сме абсолютно сигурни, че цялата фенска база, която е във възторг от петте сезона, стартирали през 2008 година, очаква с диво нетърпение това продължение, още повече след потвърждението, че то е дело на Винс Гилиган.

Остава неизяснена голямата въпросителна – ще се появи ли под някаква форма и култовият всеобщ любимец Уолтър Уайт, независимо от факта, че неговият герой приключи окончателно със земните си дела в края на сериала през 2013 година?!

плакат

За Арън Пол се очертава доста интензивен период, след като ще бъде в центъра на предстоящия трети сезон на „Westworld”, а също предстоят премиерите на поредицата „Truth Be Told” и филма „The Parts You Lose”, в който Пол си партнира с Мери Елизабет Уинстед.

Непосредствено след пускането на „El Camino: A Breaking Bad Movie” в мрежата на Netflix, филмът ще бъде показан и по AMC. Премиерната дата е 11 октомври 2019.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тоя постер ме кара да си го принт-на и да го сложа на стената. Много надъхва! За самия филм – ще се гледа, но дано не е излишно milk-ване на сериала.