Има един тип тийзъри, които рядко виждаме, но просто обожаваме, когато са направени добре (а даже и не чак толкова добре) – обикновено те представят някаква компания или продукт от филма и чак в последните секунди става ясно, че гледаш тийзър на предстоящо заглавие. Сред любимите ни са тези на „Заразно зло” и „Степфордските съпруги” и макар да има и по-нови примери, те не са чак толков а много – все пак подобен род тийзър не е подходящ за всеки филм.

The Hunt“ обаче определено е от тях и сега получаваме първия му тийзър, който е точно от описания ни любим тип. Очевидно вдъхновен от „The Most Dangerous Game“, филмът е написан от Деймън Линделоф и Ник Кюз („The Leftovers“), режисьор е Крейг Зобел („Compliance“, „Z for Zachariah“), а продуценти са Линделоф и Джейсън Блум чрез неговата Blumhouse. Става дума за трилър, в който богаташи ловуват хора за спорт, но една от потенциалните им жертви започва да ги изтребва един по един, опитвайки се да стигне до мистериозна жена, която е в центъра на всичко (никак не ни се иска да чуваме отново коментари защо жена е в главната роля, сякаш не става дума за половината човечество).

В главните роли са Бети Гилпин („Glow“), Ема Робъртс, Джъстин Хартли, Айк Баринхолц, Ейми Мадиган и Хилъри Суонк, но естествено няма да ги видите в тийзъра:

плакат

Разбира се, недостатъкът на тези тийзъри е, че не получаваш особено ясна представа какво ще представлява филмът и макар често да говорят добре за маркетинг отдела, не става ясно как ще е като качество крайният продукт. Скоро очакваме и пълен трейлър, който да ни даде по-ясна представа дали „The Hunt“ ще е средняшки, вече гледан хорър, каквито Blumhouse редовно пускат, или нещо малко по-класно и оригинално.

The Hunt“ се очаква по американските кина на 27 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. А защо забравяш и ТРУДНА МИШЕНА на Джон Уу с Ланс хенриксен и Ван Дам?