Уес Андерсън

Чудесна новина за всички фенове на Уес Андерсън, а ние определено сме сред тях! Режисьорът работи по новия си проект от доста време, но досега не се знаеха никакви подробности. За щастие, Deadline предоставят не само заглавие, но и сюжет и невероятен отбор актьори, които в момента обсъждат филма и договорите си и с малко късмет скоро ще са 100% сигурни.

Действието на „Moonrise Kingdom” ще се развива през 60-те години на миналия век и в момента Андерсън издирва „млади актьори”, които да изиграят двете главни роли на момче и момиче, които се влюбват и решават да избягат от вкъщи. В резултат, целият град се вдига и се включва в издирването. За Едуард Нортън е предвидена ролята на водач на група скаути, които потеглят на лов, а Брус Уилис може да се превъплъти в ролята на местния шериф, който има тайна връзка с Франсис Макдорманд, майката на избягалото момиче. Обичайният заподозрян Бил Мъри – който наистина знае как да работи с Андерсън и дори само за няколко минути прави запомнящи се изпълнения – ще видим като съпруг на Макдорманд. Според Deadline Тилда Суинтън също преговаря за участие, но за нейната героиня не се знае нищо.

Като изключим Мъри, останалите актьори не са сигурни, но за Уес Андерсън вероятно ще се постараят да поразчистят натоварените си програми. Сценаристи на филма са Андерсън и Роман Копола, а продуценти са Скот Рудин и Стивън Рейлс.

А ако нямате търпение и едва ще дочакате „Moonrise Kingdom” да огрее кината (снимките започват пролетта и още нямаме премиерна дата), имате късмет – съвсем скоро ще видим „Fantastic Mr Fox” на Киномания!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *