Преди месец и нещо споделихме с вас трейлъра на „Freaks“ – фантастика с Емил Хърш и Брус Дърн, която изглеждаше доста обещаваща и както споменахме тогава, вече беше събрала положителни отзиви след премиерата си на фестивала в Торонто (както и награди от няколко други фестивала). Сега научаваме, че докато филмът се готви за американската си премиера този август, междувременно ще се опита да натрупа още повече от така наречения „buzz“ на тазгодишния Comic-Con, където Well Go USA и Collider организират специална прожекция.

По този повод получаваме нов трейлър и плакат, които цитират част от коментарите за „Freaks“ – „а dark, thrilling sci-fi ride“, „the best mystery-box movie since „10 Cloverfield Lane“ и „a world marvellous and monstrous“. Трябва да признаем, че новият трейлър е доста различен от този, който вече сме виждали, но филмът продължава да изглежда доста обещаващо. Ако от рекламите не сте разбрали достатъчно за сюжета, по-долу има съвсем кратък синопсис, но имайте едно наум – всички, които са гледали „Freaks“, натъртват, че е по-добре да не знаем много за историята, сядайки пред екрана.

В този научно-фантастичен трилър объркан баща (Емил Хърш) заключва 7-годишната си дъщеря (Лекси Колкър) в къща, предупреждавайки я за ужасните опасности, които дебнат отвън. Но загадъчният мистър Сноукоун (Брус Дърн) убеждава момичето да избяга и да се присъедини към него и неговата мисия да намери семейство, свобода и отмъщение.

плакат

Режисьори и сценаристи на „Freaks“ са Адам Стайн и Зак Липовски („Kim Possible“), а в главните роли са Емил Хърш, Брус Дърн, Грейс Парк, Аманда Крю и Лекси Колкър.

Премиерата е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *