Откакто видяхме първия тийзър в началото на май, на рекламния фронт на „То: Част втора” („It: Chapter Two”) не се е случвало нищо интересно. С приближаването на премиерната дата на филма това ще се промени и скоро „спокойствието“ ще избухне в истински „ужас“ от материали, сред които най-очакван, разбира се, е пълният трейлър, който ще ни даде по-добра представа какво можем да очакваме. Засега обаче трейлърът все още не е факт и феновете трябва да захранват нетърпението си по друг начин.

На този етап този „друг начин“ е поредната доза снимки, в случая представени от Entertainment Weekly, чийто нов брой е посветен на „То: Част втора”. На кадрите виждаме вече порасналите членове на „Клуба на неудачниците“, които се изпълняват от Джеймс Макавой (Бил), Джесика Частейн (Бев), Бил Хейдър (Ричи), Джеймс Рансън (Еди), Анди Бийн (Станли), Джей Райън (Бен) и Айзея Мустафа (Майк). Ако пък сте фенове на и малките „неудачници“, не се тревожете, те също ще имат поява (като част от спомените на големите герои) във филма, както се вижда на една от снимките, на която режисьорът Андрес Мушети им разяснява сцената. Вижте.

it-part-ii-img01-20190711 it-part-ii-img05-20190711 it-part-ii-img02-20190711 it-part-ii-img04-20190711 it-part-ii-ew-cover-20190711 it-part-ii-ew-cover-2-20190711

Режисьор на „То: Част втора” („It: Chapter Two”) е Андрес Мушети („Mama“, „То“), а сценарият е на Гари Дауберман по романа на Стивън Кинг. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа, Анди Бийн, Ксавие Долан, Уил Байнбринк, Джес Уекслър, Тийч Грант, Джейдън Либерхър, София Лилис, Уайът Олеф, Фин Улфхард, Джереми Рей Тайлър, Чоузен Джейкъбс, Джак Дилън Грейзър.

Премиерата е 6 септември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *