том хиделстън

На скорошна конференция за потенциални инвеститори разбираме, че Кевин Файги, големият мозък и инженер зад цялата Marvel супергеройска вселена, е представил първи кадри от предстоящия самостоятелен сериал за Локи. Мини-сериалът ще се състои само от 6 епизода, но въпреки това е един от основните рекламни материали за предстоящата стрийминг услуга на Disney+. Освен Локи по платформата ще видим и истории за Алената вещица и Вижън, както и Сокола и Зимния войник. На самото събития Файги е правил презентация за бъдещето на любимите на публиката герои, след завършването на сюжетните линии в „Отмъстителите: Краят”. И докато по всяка вероятност кадърът с Локи не е единственият, който е показал, за сега интернетът само него е изровил.

Мини-сериалчето за Локи е идея, която нас адски много ни радва, защото като повечето фенове, и ние не можем да се наситим на Том Хидълстън в ролята на бога на лъжите. Още от първата поява на екран, Локи се превърна в абсолютен любимец на публиката и тя винаги искаше още и още от него. Когато за пръв път чухме за този проект, се чудихме дали ще е предистория или как ще сработят нещата, сега вече знаем, че в една от алтернативните времеви линии, които Отмъстителите успяха да отприщят, Локи открадва Тесеракта и явно отива да си живее живота по света, обикаляйки времето и пространството. Първият кадър, който можете да видите малко по-надолу, е доста размазан и неясен, но показва Локи с цялото си присъствие и swagger да върви по улицата, а зад него има кино-обява за „Челюсти”, което моментално датира действието през 1975 г.

loki-01-20190611

Разни холивудски източници описват шоуто по следния впечатляващо забавен начин, но е важно да се спомене, че това са слухове и в никакъв момент не са потвърдени от Marvel:

Последвайте Локи, докато шегаджията шейпшифтър се появява из различни моменти в човешката история и става неочаквано влияние върху важни исторически събития.

Описанието ни звучи страхотно, тъй като е точно това, което искаме да видим – Локи да се забавлява в разнообрази ситуации, да си пръска черния и сух английски хумор навсякъде и генерално просто да бъде чаровен, забавен и винаги най-умният в стаята. Освен това обаче поставяме голямо доверие у Майкъл Уолдрън, който ще бъде шоурънър, сценарист на пилотния епизод и изпълнителен продуцент на следващите. Уолдрън има повече от впечатляващите кредити досега, които включват „Community” и „Rick and Morty”.

Няма никаква информация за това кога ще дебютира сериалът, нито дори на какво ниво от продукцията си е. Този кадър може да е просто някакъв направен тест или да е заснет един епизод, а може и цялото нещо вече да е снимано и готово, само чакащо старта на Disney+ платформата на 12 ноември. Ще следим внимателно за новини и ще споделим всякаква официална информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *