При все двата клипа (и част от музиката), които ще откриете по-долу и които си заслужават отбелязване, истинската цел на тази новина е да ви напомни, че супер очакваният сериал „Too Old To Die Young” на Николас Виндинг Рефн вече е достъпен за гледане по Amazon Prime и спокойно може да го избамкате този уикенд (някои от нас вече са се почнали). А ако случайно пък сега за първи път чувате за проекта, перфектно – ще се радваме, че можем да ви светнем за нещо най-малкото любопитно.

Too Old To Die Young” изследва криминалния свят на Лос Анджелис, като проследява екзистенциалния път на героите от убийци към самураи в Града на ангелите. Допълнението, което знаем, е, че в центъра на историята е полицай (Майлс Tелър), който наскоро е изгубил партньора си и е принуден да работи с мъжа, отговорен за смъртта му. Двамата се потапят в подземния свят на Ел Ей, където ги очакват наемни убийци, членове на Якудза, асасини от картела, руски мафиоти и банди от тийнейджъри убийци.

Ако не се гледали трейлъра, може да го откриете тук, а сега вижте двата клипа, единият от които е малък шоукейс на чудната симбиоза между визуалния стил на Рефн и музиката на Клиф Мартинес.

Няма какво да коментираме по клиповете. Имаме сериал за гледане. Това, което ще направим обаче, предвид споменаването на Мартинес, е да ви представим отделно две от неговите песни от саундтрака, както и информация за останалите.

01 “Naked Guy Murder”
02 “Starlight Cantina”
03 “No Smoking Allowed Here”
04 “Larry Was A Family Man”
05 “Why Does Damian Have A Problem With You”
06 “Kill Me Fast And Clean”
07 “I Hereby Give You Yaritza”
08 “Mothers Favorite Skit”
09 “Get Some Ice Cream”
10 “Jesus And The Snake”
11 “High Priestess Of Death”
12 “I’m Hunting”
13 “I Got Tim”
14 “Viggo And Diana”
15 “Some Complications”
16 “Walking To The Girl In The Ground”
17 “I Can’t Dig Her Out”
18 “I’m Not Going To Hurt You”
19 “Death By Golf Club”
20 “Summassault” (performed by Julian Winding)
21 “Oh La La” (performed by Goldfrapp)
22 “F.F.A” (performed by The Leather Nun)
23. “I Put The Blue In Her Eyes” (performed by Frankie Miller)
24. “Elvis and Marilyn” (performed by Jimmy Angel and the Jason Gutierrez 3)
25. “La Alta Sacerdota De La Muerto” (performed by Carolina Hoyos)

корица на санудрака

Режисьор на „Too Old To Die Young” е Николас Виндинг Рефн („Pusher“, „Drive: Живот на скорост“, „Само Бог прощава“, „Неоновият демон“), който е и сценарист заедно с Ед Брубейкър („Ангел на смъртта“). В ролите освен Майлс Телър и Джон Хоукс, ще видим още Джена Малоун, Били Болдуин, Нийл Тайгър Фрий, Бабс Олусанмокун, Кейли Ернандес, Кристина Родло и др.

Премиерата беше на 14 юни по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. когато нещо стане много бързо в един мач – ни го връщат в забавен кадър…белким видим какво е станало …

    Г-н Рефн е минал директно на забавен кадър и рискът е доста голям, ако не виждаме повече при така организираната от него възможност да се взираме … Малко като зумването на снимка: колкото повече зумваш толкова повече се вижда дали има нещо изобщо за гледане, защото при ниска разделителна способност ‘видяното’ се дезинтегрира (разпада) пред очите ни …
    Защо г-н Рефн си слага главата в торбата по този начин ?

  2. Перфектен саундтрак ! Първият епизод беше бавен тромав и муден който води до нескончаеми прозявки въпреки емблематичната неонова визия на Рефн!