Безумно чаровният Закъри Леви в момента преговаря да влезе в нова екшън-комедийна главна роля, този път във филм озаглавен „Spy Guys”. New Line Cinema, студиото зад проекта, което направи мега звезда от Зак като го кастна в ролята на супергероя Шазам с доста голям успех, искат да му дадат още една водеща роля и то преди да започнат снимките по продължението на „Шазам!”.

От малкото информация, която има засега, знаем, че „Spy Guys” ще разказва историята на супер шпионин от типа на Джейсън Борн и Итън Хънт, който обаче попада в затруднена ситуация и трябва да разчита на помощта на малоумните си приятели от колежа, за да се измъкне от нея. Звучи леко притеснително като онзи филм „Central Intelligence” с Дуейн Джонсън и Кевин Харт, но това е само на пръв поглед, тъй че няма да го сравняваме предварително. Истината е, че да кастнеш Закари Леви в екшън-комедия е чудесно решение, защото повечето фенове на „Чък” му стискаме палци още оттогава и знаем, че това е типът роля, в която той блести безпроблемно.

Имаме освен това надежди за качеството на комедията, тъй като в началото филмът е замислен с Анди Самбърг в главната роля, а неговият комедиен талант е достатъчно доказан. Той вече се е оттеглил от играта във филма, но заедно с Йорма Такоун и Акива Шейфър – останалата част от триото The Lonely Island, ще продуцират филма, което ни е повод за доста оптимизъм. Дори и да не бяхме фенове на The Lonely Island от SNL-дните им, фалшивите им документални филми, начело с „Popstar: Never Stop Never Stopping” са далеч по-добри, отколкото си представяхме, че ще бъдат.

Екипът на „Spy Guys” е оглавен от Джеф Томсик в ролята си на режисьор и Адам Стикиел като сценарист. Томсик направи режисьорския си дебют с „Tag”, който беше доста слабоумен филм, но едно нещо, което определено работеше в него, беше актьорският ансамбъл, което говори добре за предвидените „малоумни приятели”, които трябва да се включат към приключенията на Леви в този филм. Адам Стикиел е сценарист на „Rampage”, доколкото за този филм може да се говори, че е имал сценарий, но негов е и „Due Date”, от който имаме бегли добри спомени.

Както вече споменахме, New Line се надяват да снимат и приключат „Spy Guys” преди започването на снимките по втория „Шазам!”, които в момента са планирани за следващото лято, така че продукцията би трябвало да започне в най-скоро време. Ще се ослушваме за още кастинг новини, тъй като един силен комедиен актьорски състав смятаме, че доста ще вдигне профила на проекта и ще наклони везните на съмненията ни в положителна посока.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *