Как ви звучи идеята за комедия с актьори като Джереми РенърДжон ХамЕд ХелмсАнабел УолисРашида Джоунс и Айла Фишър? Да, не звучи зле, но ако ви кажем, че сюжетът се завърта около петима приятели на по 40 години, които от деца продължават игра на „tag”? Да, и нашият интерес рязко спадна, даже преди да прочетем, че „Tag“ ужким бил по истинска история… Въпреки това решихме да хвърлим едно око на трейлъра, който можете да видите по-долу, последван от официалния синопсис, представен от New Line Cinema.

Честно казано, трейлърът не ни беше особено забавен (най-много ни хареса погребението) и очакваме и филмът да е на същото ниво, но с този звезден каст решихме, че просто няма как да пропуснем да го отбележим. Най-любопитното в цялата работа е, че много добре се сещаме за едноименната игра, която и ние сме играли като малки, но убийте ни, нямаме идея как се казва на български. Ние ѝ викахме „чума“, но силно се съмняваме някой друг да я познава под това име. Ето го и обещания синопсис на „Tag“.

В рамките на един месец всяка година петима приятели продължават настървена игра на „tag”, която са започнали в първи клас. Те рискуват главите, кариерите и връзките си, само и само да победят. Тази година играта съвпада със сватбата на единствения от тях, който никога не е бил побеждаван. Всички очакват, че това ще го превърне в лесна мишена… но не са познали. Създадената по действителен случай комедия на New Line Cinema показва на какво да готови някои хора, за да победят.

Tag“ е режисиран от Джеф Томсик, по сценарий на Роб МакКитрик и Марк Стайлън. В главните роли са Джереми Ренър, Джон Хам, Ед Хелмс, Джейк Джонсън, Анабел Уолис, Рашида Джоунс, Айла Фишър, Лесли Биб, Ханибъл Бърес и други.

Премиерата е 15 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Предният филм с участието на Джейк Джонсън и Анабел Уолис беше катастрофа, така че…