black-mirror-20190522

Преди няма и седмица видяхме първия трейлър на дългоочаквания пети сезон на любимата ни фантастична антологична поредица „Black Mirror“. Освен че анонсира премиерната дата, рекламата ни разкри, че новият сезон няма да бъде от шест епизода, а от три, по подобие на първите два сезона, когато сериалът беше в ръцете на Channel 4.

Като събирателен за трите нови епизода, трейлърът не беше много конкретен по отношение на отделните истории, но пък съдържаше всички елементи, които свързваме с (и очакваме от) „Black Mirror“ и успя да ни развълнува и надъха допълнително за предстоящия сезон.

Сега Netflix представят три отделни трейлъри за различните епизоди, които, съвсем естествено, дават доста по-добра представа за това, което можем да очакваме от всяка история, като заедно с това разпространиха и по едно кратко изречение-синопсис и подробности за актьорския състав. Вижте ги.

Striking Vipers

https://www.youtube.com/watch?v=ssr40U3-do0

Двама отчуждени приятели от колежа се събират по-късно в живота им, предизвиквайки поредица от събития, които могат да променят живота им завинаги.

В ролите са Антъни Маки, Яя Абдул-Матийн II, Никол Бехари, Пом Клементиеф и Луди Лин.

Rachel, Jack and Ashley, Too

Самотна тийнейджърка копнее да се свърже с любимата си поп звезда, чието очарователно съществуване не е толкова розово, колкото изглежда.

В ролите са Майли Сайръс, Ангури Райс и Мадисън Дейвънпорт.

Smithereens

Шофьор на такси със скрити помисли става център на внимание в един ден, който мълниеносно излиза от контрол.

Режисьор е Джеймс Хоус („Penny Dreadful“), в ролите са Андрю Скот, Демсън Идрис и Тофър Грейс.

За финал ще повторим, че сме огромни фенове на „Black Mirror“ и нямаме търпение за новите епизоди. От всичко, което виждаме, очаква ни поредната доза прелестна депресия. Вижте отново и официалния синопсис на целия сезон (и сериал):

Black Mirror“ е антологичен сериал, който разглежда колективното безпокойство на модерния свят, като всеки самостоятелен епизод, представляващ елегантна напрегната история, засягаща темите на съвременната техно-параноя, водеща до незабравим – често пъти смущаващ – завършек. Без да я поставяме под съмнение, технологията трансформира всички аспекти от нашия живот; във всеки дом, на всяко бюро, във всяка длан – плазма, монитор, смартфон – черно огледало, отразяващо съществуването ни в XXI век.

Премиерата на пети сезон на „Black Mirror“ е 5 юни по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *