Изглежда, че не само Disney+ разработват игрални сериали за героите от вселената на Marvel, защото обявените преди няколко дни продукции за „Ghost Rider” и „Helstrom” се очаква да бъдат пуснати в Hulu през 2020. И независимо от това, че в момента Disney държи 70% от акциите на Hulu, сме длъжни да кажем, че сериалите за тези герои от вселената на Marvel ще са продуцирани от Marvel Television и ABC Signature Studios, което е напълно отделно подразделение на Marvel от Marvel Studios, което се занимава с филмите и предстоящите сериали за Disney+.

Сериалът, за който знаем малко повече, е този за Призрачния ездач. Той ще се фокусира върху версията на героя, позната като Роби Рейес (различна от тази, която е изиграна в игралния филм от Никълъс Кейдж), с която всъщност се запознаваме в сериала на Marvel – „Агентите на ЩИТ”. Интересното е, че Габриел Луна е актьорът, който играе Роби Рейес в него, и той ще се върне в тази роля и в сериала за Hulu, но източниците сочат, че историята в новата продукция няма да е свързана с по-ранната му поява в „Агентите”.

Това, което знаем за героя, е следното: Роби Рейес е типичният антигерой, той живее на границата на Тексас и Мексико, обладан е от адския огън и има свръхестествена и необяснима връзка с демон. Когато той отприщва силата на ездача, той отмъщава за невинните, които среща, но се опитва да контролира силите, които притежава.

ghost-rider-img02-20190503

Това, което можем да споделим за сериала, фокусиращ се около историята на Helstrom, е само познатото от комиксите, тъй като нямаме информация нито за кастинга, нито за каквото и да е около продукцията. Ако сериалът следва сюжета от комиксите, той ще разкаже историята на брат и сестра, познати като Деймиън и Ана Хелстром, чийто баща е мистериозен и могъщ сериен убиец. Двамата имат много сложни взаимоотношения и преследват най-лошото от човечеството, използвайки своите специални сили и гледайки на нещата с типичното за тях си отношение.

В ролята на изпълнителен продуцент и шоурънър на сериала за Призрачния ездач е Ингрид Ескахеда, а другите продуценти включват Пол Збишевски и Джеф Лоуб, който ще продуцира от името Marvel Television и двата проекта.

Пол Збишески пък ще е шоурънър и изпълнителен продуцент на проекта за Helstrom. С изключение на това, че очакваме двата сериала през 2020, а Габриел Луна е потвърден като Призрачния ездач, нямаме какво друго да споделим за двата проекта, но обещаваме, че ще се опитаме да следи развитието на Marvel продукциите на Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *