Положението продължава да е приказно-драматично около режисьорския дебют на Акива Голдсман „Winter’s Tale”. Създадена по едноименния роман на Марк Хелприн, историята определено е свръх-романтична, от онези специални „подаръци” за 14 февруари, които чак нагарчат от сладост – дори и на хората, които обичат да си губят времето с любовни саги.

Единственото привлекателно нещо във филма е актьорската комбинация – много харесваме Колин Фарел, когато е разнежен, а освен това Джесика Браун Финдли ни направи прекрасно впечатление в „Имението Даунтън”. Мярването на Дженифър Конъли може само да ни радва, а Ръсел Кроу в тази роля кой знае защо подозрително много ни прилича на Жавер, пресъздаден от него в „Клетниците”…

Историята се случва в Ню Йорк – в миналото и в съвремието, съчетани по мистичен начин, а действието обхваща повече от век. Един крадец открива, че чувствата продължват да бушуват в него въпреки изминалите години, и се случват чудеса на пук на безмилостната болест, която отнема живота на любимата му жена. Битката между доброто и злото продължава – обаче нали това може да се каже за (почти) всеки филм?!

Вторият трейлър на „Winter’s Tale” затвърждава скептицизма ни по негов адрес. Щатските домакини ще могат да го гледат като празнично бягство от тяхната си реалност от 14 февруари на кино.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ух на мене ми се струва, че филма ще е прекрасен. 🙂 а и музиката на birdy допринася за романтизма 🙂